Over tien jaar… – TAG

10 jaar tagOver 10 jaar is het 2026, ben ik 39…jeetje bijna 40. Ik vind bijna 30 al heavy, laat staan bijna 40. Over tien jaar gaat onze spruit al bijna naar de middelbare school, is onze spruit al een mini puber (HELP HOE OVERLEEF IK DAT?) Over tien jaar zijn mijn lief en ik 18 jaar samen, ben ik al 37 jaar bevriend met een paar van mijn vriendinnen en hoor ik toch wel echt bij de oude mensen. Zou ik me over tien jaar nog steeds 21 voelen? Of blijf ik dan steken op 31? Hoe bizar om je in te beelden hoe je leven over tien jaar is…..en toch doe ik het…

Op mamaliefde.nl vond ik deze tag.

1 Hoe ziet jouw huis er over tien jaar uit?
Ik hoop dat ik dan nog steeds zo blij ben met ons huis als dat ik nu ben. Alleen hebben we dan een super gave zolder, met gave kinderkamers. Dan hebben we een dakkapel en misschien wel een uitbouw aan ons huis. (laat die zakken met geld maar komen) Of zouden we dan toch een ander huis hebben gekocht? Een buitenkansje gevonden via funda? Een huis dat eigenlijk qua stijl hetzelfde is als dat we nu hebben, want ik hou van ons huis, maar dan met een hele grote woonkamer, of een extra ruimte voor speelkamer? En een tuin voor een boomhut? Dat zou gaaf zijn…Who knows…

2 Welke baan heb jij over tien jaar?
Dit vind ik een hele lastige. Ik heb altijd stiekem de droom om een succesvol bedrijfje op te zetten. Alleen ben ik nog op zoek naar het gat in de markt en iets wat bij mij past. Dus voorlopig ben ik nog lekker juf en bevalt me dat meer dan prima, maar over tien jaar dus misschien wel iets anders.

3 Ben jij over tien jaar getrouwd?
JAAAAAAAA tenminste…. Dat hoop ik. Mijn lief moet nog op zijn knieen en heel eerlijk; ik heb echt geen idee wanneer hij dit wil gaan doen, misschien wel pas na spruit 2.0, (als dat ons gegeven is) maar over 10 jaar wil ik toch wel in een witte jurk hebben staan dansen met hem.

4 Heb jij over tien jaar kinderen en hoeveel?
Deze lijkt me duidelijk. Ja ik heb kinderen en als ik mijn gevoel mag volgen dan zijn het er drie, als ik mijn liefs gevoel van dit moment volg, dan zijn het er twee. Het idee dat ik nog maar 1 keer zwanger zou mogen worden, als het lukt natuurlijk, vind ik zo gek. Dus ik denk 3.

5 Wat doe jij over tien jaar in het weekend?
Langs het rugby (voetbal, basketbal….) veld staan om onze spruit aan te moedigen, of misschien wel bij een balletuitvoering of paardrijles of judoles van een van de andere spruiten. Verder hoop ik nog steeds veel met vriendinnen af te spreken, wijntjes te drinken, soms dansjes te doen. Ik vind het vooral leuk om leuke dingen te doen in het weekend, dus zijn mijn lief en ik allebei vrij dan willen we iets leuks plannen. Die plannen gaan van ijsjes eten tot de dierentuin, hopelijk doen we dat dan nog steeds.

6 Waar hoop je over tien jaar al geweest te zijn?
Australie en Nieuw-Zeeland. Het is echt mijn droom om ooit met kind(eren) en mijn lief naar Australie af te reizen voor een bepaalde tijd. Mijn lief wil Nieuw-Zeeland heel graag zien, dus dan willen we het combineren. Nu komt het er helaas nog niet van, maar over 10 jaar zijn we daar hopelijk geweest.

7 Waarvan hoop je dat je dat over tien jaar bereikt hebt?
Ik hoop niet perse iets bereikt te hebben wat tastbaar is. Natuurlijk zou een goedlopend klein bedrijfje leuk zijn zoals ik al zei, of zou het leuk zijn als we dat huis met die boomhut en HUGE woonkamer hebben. Maar ik hoop vooral dat ik, mijn lief en mijn spruiten net zo gelukkig zijn als dat we nu zijn.

Wat doe jij over tien jaar? Of wat heb je bereikt over tien jaar? Zie ik je nog over tien jaar?

Tot snel,

Liefs Jodi

Volg:
Share:

12 Reacties

 1. 28 juni 2016 / 06:54

  Gek is dat hé is dat om zo verder te denken maar zeker leuk om je dromen eens te bedenken en te kijken hoe je het graag zou willen. Dat gevoel over dat je nog maar 1 kindje zou mogen krijgen, is zo herkenbaar. Al denk ik wel dat wij het zouden houden bij twee als wij natuurlijk nog het geluk mogen hebben om een tweede te krijgen.

 2. Simone
  28 juni 2016 / 07:29

  Haha wij hebben bij punt 4 allebei hetzelfde gevoel als jullie. Hij 2 ik 3. Precies om wat jij zegt, een gek idee om nog maar 1 keer zwanger te mogen zijn. Haha, ik vraag me af of dat gevoel ooit verdwijnt.

  • Liefthuis
   Auteur
   28 juni 2016 / 13:23

   Wat toevallig. Misschien verander ik ook wel van gedachte als ik een tweede spruit heb. De toekomst zal het weten.

  • 29 juni 2016 / 08:00

   Wij hebben precies diezelfde strijd, grappig dat veel.mannen dat hebben we gaan het zien, time will tell

 3. 28 juni 2016 / 11:55

  Oei wel confronterend. “Over 10 jaar ben ik 39 en hoor ik bij de oude mensen”. Maar ook grappig om te lezen. Ik kan je verzekeren over 10 jaar vind je mensen van 50 jaar oud. En als je bijna 50 bent vind je mensen van 70 jaar oud. Je verschuift die grens iedere keer. 😉 Ik kan het weten want ik ben bijna 50 en heb nog 5 kinderen thuis wonen (eventjes nog, dit jaar gaan er twee het huis uit).

  • Liefthuis
   Auteur
   28 juni 2016 / 13:22

   Hahaha sorry Esther

 4. 29 juni 2016 / 08:01

  Die leeftijd hé, echt ernstig. Maar goed daar komen we wel over heen. Ik ben benieuwd wat de toekomst ons brengt

 5. 29 juni 2016 / 19:39

  Over tien jaar sta ik op een week afstand van mijn 35e verjaardag. Ik hoop dan nog steeds in hetzelfde huis te wonen wat we helemaal naar onze zin hebben gemaakt (en nu ook al mee bezig zijn)… Hoop ik dat het krijgen van kinderen ons gegund is en dat we 2 draken in de rondte hebben lopen.

  Verder hoop ik een mooie kans gekregen te hebben qua baan, om mijn droom achterna te gaan om iets met belastingen te gaan doen… (parttime om de rest van de tijd bij de kids te zijn en hopelijk vinden mensen mijn blog nog steeds leuk dat ik dit nog mag doen)

 6. Rosalie
  30 juni 2016 / 07:47

  1.mijn wens is huisje op Texel maar denk dat dat nog niet gerealiseerd is over 10 jaar.
  2.Baan; geen idee, denk nog lekker gastouder
  3.Nog steeds hoop ik haha.
  4.dan heb ik iig mijn 3 eigen kids, Thomas is dan 23, Rick 21 en Esmee 18.
  5.Haken, wandelen en met de kids uitstapjes maken,
  6.Eigenlijk heb ik daar weinig wensen over, zou nog graag lang op Texel vertoeven wellicht nog een keer (ja ja ben er al geweest) naar nieuw Zeeland.
  7. Gelukkige kinderen die een leven in deze maatschappij aankunnen. oh en nog steeds goede band met mn blarenmaatjes 😉

  Zo das in het kort mijn lijstje. 😉

  • Liefthuis
   Auteur
   30 juni 2016 / 09:02

   Super leuk om te lezen, en gewoon al in nieuw zeeland geweest, wat gaaaaaf.

 7. Rosalie
  30 juni 2016 / 07:48

  maareuh weet je lief je plannen van de zolderkamers etc 😉

  • Liefthuis
   Auteur
   30 juni 2016 / 09:02

   Hahaha ja ja hij weet het. We moeten vooral samen nog de wilde plannen maken voor de zolder. dus hij heeft inspraak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *