Trouw inspiratie en ik kan eindelijk weer naar buiten – WeekendVLOG 27

Hij is er weer. Mijn weekendvlog. vorige week ws er geen vlog omdat ik het weekend er voor ziek was, dus alleen maar beelden van mij op de bank en de wc kon laten zien… Niet boeiend, maar nu zijn we weer up and running…
Ik ging voorzichtig voor het eerst weer naar buiten, heerlijk naar het bos met de mannen. Daarnaast was het trouwbeurs en ging ik mee met mijn schoonzus. Wat een mooie dingen hebben we gezien. Kijk mee…Eindelijk weer fijn weekend met de mannen, wat een ellende als je zo lang ziek bent, maar zo blij dat ik er wee rop uit kon met de mannen.

Abonneer ­čÖé
Voor ik het vergeet, wil ik je vragen of je op mijn kanaal wil abonneren. Je hoeft alleen maar op de rode knop te drukken op Youtube. Je zou mij enorm helpen… om mijn doel van 1000 abonnees te behalen.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *