Tv programma’s waar ik naar uit kijk dit tv seizoen…

De zomervakantie is nu toch echt voorbij en ondanks dat ik natuurlijk niet hoef te beginnen met werken vind ik het toch mega snel gegaan. Waar je vooral aan merkt dat de vakantie weer voorbij is, is dat er al weken allerlei reclames voorbij komen met allerlei teasers voor nieuwe programma’s. Nieuwe programma’s, maar ook nieuwe seizoenen van al langer lopende programma’s. Ik deel graag naar welke programma’s ik echt naar uit kijk en die ik aan kan raden.

Met open armen
De meningen over dit programma zijn nogal verdeeld. Wat jij er van vindt is natuurlijk helemaal goed, maar ik vind het in ieder geval een prachtig programma. Naast dat ik het zo mooi vind om te zien hoe stellen na jaren van soms kei hard ‘vechten’ (op wat voor manier dan ook) voor een kind, deze eindelijk in hun armen kunnen sluiten, eindelijk hun moeder en/of vader gevoelens kunnen uiten, ik jank nu al bij het idee. Ook het kleine beetje proces wat je mee krijgt in het programma, al is dat maar een heel klein stukje wat je ziet, vind ik heel interessant.
Vanaf woensdag 6 september op RTL 4

Expeditie Robinson
All time favourite…altijd leuk om te volgen. Ik keek het al toen er nog onbekende mensen mee deden aan dit spel. Ik ben dan ook benieuwd wat dit seizoen brengt als er bekende en onbekende Nederlanders meedoen.
Vanaf 7 september op RTL 5

The big escape
Escape rooms vind ik fantastisch en ik vind spelletjes heel erg leuk. Ik ben stiekem dus wel benieuwd wat ze van dit spel maken. In de reclame gaven ze aan ’12 BN-ers, 3 escape rooms….’ en het zag er heel erg spannend uit. Dit wordt een typisch terug kijk programma.
Vanaf woensdag 6 september op NPO 3

Foute vrienden
Ik lig echt dubbel als ik dit programma kijk. Een groep vrienden krijgen om en om een oortje in om in bepaalde situaties precies te moeten doen wat ze te horen krijgen, bijvoorbeeld in het park of in de bioscoop. Doen ze dit niet, kunnen ze verliezen en moeten ze een tegenprestatie doen. Deze tegenprestaties vind ik vaak niet zo leuk, maar het gedeelte waarin ze in het openbaar genante dingen moeten doen des te meer.
Vanaf 7 september op RTL 5

Ik vertrek
De eerste twee afleveringen hiervan zijn al geweest. Je kan ze nog terug kijken op NPO gemist. In oktober start het nieuwe seizoen van ‘Ik vertrek’, waarin Nederlandse stellen het geluk gaan beproeven in het buitenland. De ene keer meer succesvol dan de andere keer. Als opwarmertje voor het nieuwe seizoen hebben ze nu al twee afleveringen uitgezonden.
Vanaf oktober op NPO 1, maar nu dus al twee afleveringen terug te kijken op NPO gemist.

Grenzeloos verliefd
Eindelijk is grenzeloos verliefd weer terug. Ik vind dit zo’n heerlijk en mooi programma. Verliefde Nederlanders die voor de liefde van hun leven naar het buitenland verhuizen. Soms naar New York, maar soms ook naar een hutje in the middle of nowhere. Ik vind het mooi, fascinerend en heerlijk om te zien.
Vanaf dinsdag 26 september op Net 5

Johnny into the wild
Programma’s van Johnny de Mol vind ik altijd leuk om te kijken. Zijn manier van omgaan met mensen vind ik mega goed, bekend of onbekend, dat maakt niet uit. Dat hij er ook nog eens leuk uit ziet, is natuurlijk ook niet verkeerd. In dit programma gaat hij samen met bekende gasten, op bezoek bij 6 bergstammen, super gaaf om te zien lijkt me.
Vanaf 4 september op RTL 4

Kroongetuige
Wat ik hier van moet vinden weet ik nog niet zo goed, maar ik ben wel nieuwsgierig. De voorfilmpjes maken me nieuwsgierig. 9 BN-ers moeten een moord in een zweeds dorpje op gaan lossen. Ze leven volledig en de wereld van het stadje en de moord. Als kijker, krijg je blijkbaar maar te zien van wat er gebeurd is…Ik ben super benieuwd, het doet me ergens een klein beetje denken aan ‘Wie is de mol?’
Zaterdag avond de eerste aflevering gekeken…Het doet me inderdaad denken aan Wie is de mol, maar vind het toch wel een vet principe met de moord die ze op moeten lossen. Ook de stukjes extra informatie die je als kijker krijgt vondt ik leuk. Ik ga het denk ik zeker nog een keer kijken…
Vanaf 2 september op RTL 4

Geer en Goor Stevig gebouwd
Dit blijf ik heerlijk vinden. Ik lig dubbel om die humor en de flauwe en harde grappen van die mannen. Ook hoe ze contact hebben met die oudjes vind ik top. Deze keer gaan ze mee bouwen en aan fijne plekken voor ouderen om te zorgen dat ze een nieuwe of fijnere plek hebben om samen te komen.
Vanaf 7 september op RTL 4

Ik heb weer genoeg te doen de komende tijd en zolang kleine broer blijft zitten heb ik tijdens het slaapje van onze spruit en in de avonden lekker tijd om alles te bekijken of terug te kijken. Heerlijk nu al zin in…

Hebben jullie nog tips van programma’s die ik niet mag missen?

Volg:
Share:

3 Reacties

 1. Marieke
  4 september 2017 / 13:07

  Heel Holland bakt is mijn favoriet! Maar zag op insta stories dat je die nu aan het kijken bent ­čÖé
  Dokter Tinus is ook leuk! En de meldkamer vind ik altijd wel interessant.

  • Liefthuis
   Auteur
   4 september 2017 / 13:41

   Jaaa hahahaha ik had het nog nooit gezien dus kon hem er nog niet bij zetten, maar heeeeeeerlijk, ik ga het volgen.

 2. Janneke
  11 september 2017 / 21:13

  The big escape gekeken. Echt top haha en natuurlijk expeditie weer uit je lijstje. Verder nog wat eigen favorietjes. Succes met de laatste loodjes, nog even en dan je kleintje verwelkomen in je gezinnetje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *