Twinning: matchen met mama en zoon…

twinningWat vond ik het altijd verschrikkelijk. Als moeder en kind er hetzelfde uitzagen. Wilde moeder zich dan jong voelen? Of wilde ze haar spruit graag volwassen kleden. Laat dat kind toch lekker kind zijn. Zo dacht ik een paar jaar geleden…..maar ik moet bekennen dat mijn mening bijgesteld is…..

Ik word nog steeds niet blij van baby’s die worden gekleed als een 25 jarige of wanneer moeder in een prinsessenshirt loopt (sowieso hou ik niet van prinsessenshirts) maar ik smelt wanneer mijn spruit met mijn lief blijkt te matchen. Wanneer ze (tot nu to nog) toevallig een shirt in dezelfde kleur aan hebben. Of allebei een spijkerbloes dragen. I LOVE IT!!!

Matchen wil ik ook…
En kort nadat ik tot de conclusie kwam dat ik het stiekem toch leuk vind wanneer mijn spruit matcht met mijn lief, zat mijn spruit bij mij op schoot met zijn stoere biker jeans van Zara…… En je raadt het al…. Ik had dezelfde broek aan. Niet helemaal dezelfde natuurlijk, maar ze leken wel erg op elkaar. Toch? Kijk naar de foto hierboven.

Mama en zoon
Twinnen is voor een mama en een dochter niet zo moeilijk, maar ik wilde juist matchen met mijn kleine ventje, was dit wel mogelijk?  Verschillende webshops en Pinterest heb ik afgezocht. Op Pinterest staan toch wel veel kleine mannetjes die worden gekleed als een volwassen vent, dus dat wilde ik niet, maar…… HET IS MOGELIJK. En eigenlijk best makkelijk zelfs.

Hieronder mijn inspiratie voor het twinnen van een mama en haar zoon.

Schoenen
Schoenen zijn misschien nog wel het makkelijkste om te matchen. Tegenwoordig heb je super veel schoenen die zowel voor mannen en vrouwen als voor kinderen kunnen. Hieronder een paar voorbeelden.

All stars collage

Kijk die lieve kleine All stars schoentjes. Die middelste babyschoentjes zijn super lief, maar worden vaak niet of heel weinig gebruikt. Onze spruit heeft zijn paar helaas maar 1 keer aangehad. Ik wil in Amerika echter wel All stars voor hem en voor mij halen. Dezelfde kleur? Of voor hem toch rode?

sandalen twinning

Voor de zomer zijn sandalen ook heel leuk. Die bovenste schattige sandaaltjes ( bijenkorf)n afhankelijk van de gelegenheid kun je matchen met sleehakken of sandaaltjes voor jezelf (beide sacha).

Jas
Dit voorbeeld vind ik zo awesome. Voor onze spruit hebben we deze stoere jas gekocht bij H&M en toen ik op de site van Esprit keek, vond ik gewoon dit vest voor vrouwen. Lijkt precies toch, dit is pas twinning.

twinning jasH&M heeft de jas momenteel niet meer in de kleine maten alleen vanaf maat 92. Dus is je spruit al groot genoeg, sla je slag.
Ook andere opties qua jassen zijn goed mogelijk. Wat dacht je van beide een leger groene parka? Beiden zijn ze dubbel gevoerd dus voor de koudere en de warmere dagen.

twinning parka

De kinderjas komt van Zara en de mama jas van Veromoda.

Broek
Zoals je op de eerste foto al kon zien, kun je met broeken heel makkelijk twinnen. Hieronder nog een paar duidelijke voorbeelden van twinnen met je zoon.

broeken twintig

De donkere broek voor kleine spruit komt van Zara, alle andere van H&M.

Streepje
Streepjes zijn helemaal hip. Zowel voor vrouwen en mannen als voor kinderen. Er was dan ook van alles te vinden online om je zoon te matchen met jouw outfit. Dit zijn een paar voorbeelden.
twinningTrui is van Lindex, Jurk van Vila  (hoe leuk is deze jurk), shirt van Esprit en het off schouder shirt is van Loavies.

Twinnen met je zoon gaat dus vooral ook veel over materiaal en kleur. Als je dit op elkaar afstemt ben je al snel klaar en zien jullie er samen super stoer uit, al zeg ik het zelf.

Matchen jullie je outfit wel eens met je spruit? per ongeluk of bewust? Let me know en tag me in foto’s, ik wil het zien.

Tot snel,

Liefs Jodi

 

Sommige links zijn tot stand gekomen dmv een samenwerking.

Volg:
Share:

6 Reacties

 1. 7 juli 2016 / 07:02

  Wat super leuk dat je dit zo uitgezocht hebt. Ik heb het nog niet gedaan met Emily, wel hebben we alle 3 dezelfde adidassen

  • Liefthuis
   Auteur
   7 juli 2016 / 09:17

   Ik heb het ook nog niet bewust gedaan, maar het is dus goed te doen.

 2. 7 juli 2016 / 09:19

  Ik heb nog nooit gematched met mijn dochter, maar als ik nog minimaal 10 kg afgevallen ben dan ga ik wel eens kijken of ik ook iets leuks vind voor ons beide!

  • Liefthuis
   Auteur
   8 juli 2016 / 14:05

   Wahahaha ik denk ook dat dit er gek uit zou zien, moeder en tiener samen

 3. 8 juli 2016 / 16:51

  Haha dat is echt nog nooit in me.opgekomen om te matchen met ons zoontje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *