Unboxing; First Birthday Swap

swap Zoals jullie ondertussen wel weten is mijn spruit 1, een dreumes. In blogland is niet alleen mijn spruit rond juni 2015 geboren, maar nog veel meer andere spruiten. Dat was reden genoeg voor een First Birthday Swap. Er werden lootjes getrokken en we zouden een pakket samen stellen voor onze spruiten.

De andere mama’s die meedoen zijn. Angela – mamametpassie, Simone – papaisdeliefste en Mathiske – babyemily.

Ik vind het super leuk om cadeautjes te kopen voor anderen en aangezien alle deelnemende mama’s meisjes mama’s zijn kon ik eindelijk eens voor een meisje shoppen. Je snapt dat ik dat heel leuk vond.
Voor Angela mocht ik zelf aan de slag en na het kopen, inpakken en verzenden, was het wachten geblazen totdat Raf’s pakket binnen zou zijn. Wat was het een feestje toen de pakketjes man aanbelde. Hoe leuk is dit pakket ingepakt? Onze spruit was er ook meteen helemaal blij mee.

first birthday swap

Samen gingen we uitpakken. Onze spruit vond het allemaal even interessant. En de binnenkant was net zo mooi ingepakt als de buitenkant. Propvol was de doos met allemaal leuke papiertje en berichtjes. Raf kreeg een kaartje met een lief berichtje, wat hij zelf ook erg interessant vond. Lieve Simone had mijn lootje dus getrokken.

swap

Wat een feest is dat swappen. Echt super leuk zo’n pakketje en hoe leuk is dit ingepakt? Creatieve mama ben je, Simone.

swap

Op veel cadeautjes zaten leuke berichtjes.

swap

En toen ik samen met mijn spruit de cadeautjes aan het uitpakken was, vonden we ineens nog meer pakjes in een koffertje.

swap

Wat een verwennerij en helemaal mijn smaak. Zie je die strik? Super stoer en zelf gehaakt door Simone. Dat koffertje is echt super leuk en handig, maar ook de houten krokodil, het vliegtuig en de puzzel zijn super voor onze spruit. De kaarten ga ik in zijn speelhoekje ophangen en die gave slabber en romper komen altijd van pas. Knijpfruit heb ik nog nooit geprobeerd, maar lijkt me super handig. Dus leuk om te proberen.

swap

Naast cadeautjes voor onze spruiten, zouden we ook een klein cadeautje voor de mama’s erbij doen. Ik kreeg dit super leuke notitieboekje, met een lief berichtje. Nagellak vind ik altijd leuk, en twee super zomerse kleurtjes, dus helemaal goed. Chocolade….Tja ik denk dat ik daar niet veel over hoef te zeggen…..(hij is al op)

Lieve Simone, super bedankt voor de leuke cadeautjes. De krokodil en het vliegtuigje zijn al veel in gebruik. De chocolade is al op en het koffertje zit een set duplo in. Dus echt top cadeaus.

Wil je zien wat ik voor Angela kocht en maakte? Neem dan snel een kijkje bij haar, net als bij de andere mama’s.

Wat vond je het leukste uit het pakket voor onze spruit? En het pakket wat ik voor Angela maakte? Ala het weten, ik ben benieuwd.

Tot snel,

Liefs Jodi

Volg:
Share:

11 Reacties

 1. Rosalie
  20 juni 2016 / 06:59

  Wat leuk!!! Hebben ze ook andere swap dozen, hihi zal je moeder eens app-en. Maar wat onwijs leuk en mooie kadotjes.

  • Liefthuis
   Auteur
   20 juni 2016 / 11:44

   Jawel hoor, via instagram moet je het maar eens zoeken. Worden er altijd veel gedaan waar je je voor aan kan melden. Super leuk. Deze hadden we met bloggers, maar hoeft niet.

 2. martine
  20 juni 2016 / 08:10

  Hele leuke kadootjes en wat een leuk idee om dat zo aan elkaars kindjes te geven. Het past ook helemaal in mijn smaak. Ik zou ze ook hekozen kunnen hebben. De puzzel en de krokodil ken ik van de hema. Net als het vliegtuigje op wieltjes. zo leuk. Knijpfruit is echt handig voor onderweg.

  • Liefthuis
   Auteur
   20 juni 2016 / 11:43

   Ja super leuk he

 3. 20 juni 2016 / 13:58

  Wat een leuk idee om een first birthday swap te doen! En wat zijn jullie goed verwend met leuke spulletjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *