Volwassen of niet? – Unsuccessfully adulting – TAG

lief thuisBen ik nu al later groot? Dit is een vraag die ik mezelf regelmatig stel en waar ik ook al eens eerder een blog over heb geschreven. Zou ik nu de verstandige alwetende volwassene moeten zijn? De volwassene waar ik op mijn 16de van dacht dat hij/zij alles weten en nooit meer onzeker zijn?De volwassene die alles onder controle heeft?

Nou ik kan je vertellen ik ben het niet en heel eerlijk; ik vind het helemaal niet er. Het is ook niet iets wat ik expres doe, zo ben ik nu eenmaal.

Op 2wmn kwam ik de unsuccesfully adulting tag tegen. Ik voel me nog steeds 21 en ondanks dat je volwassen en verstandig hoort te zijn met een kind, ben ik soms toch niet zo succesvol in het volwassen zijn. Deze Tag is dus echt iets voor mij.
tostiWat is het meest onvolwassen eten dat je de afgelopen week hebt gegeten?
Tosti’s. Ik heb er een hekel aan om te koken en vooral als het alleen voor mezelf is. Toen ik op kamers woonde was een tosti dan ook een van mijn meest gegeten avond maaltijden. Ik hou van brood en het is toch warm, super lekker en makkelijk en snel en goedkoop. Top maaltijd, al zeg ik het zelf.

Hoe vaak ga je vóór 22:00 uur naar bed?
Ik neem het me zo vaak voor, maar het lukt me nooit. Als ik ’s ochtends op sta denk ik vaak, ik MOET vanavond op tijd naar bed. Het avond mens in me denkt er vaak heel anders over.

Wat is het laatste kinderprogramma dat je hebt gekeken?
Als het gaat om kinderprogramma’s waar ik zelf plezier aan heb beleefd en dus niet van mijn spruit, dan is het Beugelbekkie. KIJK NOU, daar heb je beugelbekkie. Vriendjes? Hou daar je mond maar over….. Ik zapte er laatst voorbij en bleef hangen. Wat was dat toch altijd leuk.

Wat is het laatste dat je bent vergeten?
Ehm…

Ben je wel eens in je pyjama naar buiten geweest?
Ik heb niet meer echt pyjama’s. Telt mijn bank hang huispak ook? Dan, ja.

Wat is je meest ranzige gewoonte?
Mee eters uitknijpen bij mijn lief, heerlijk!!!

Hoeveel enkele sokken heb je in je kast/la liggen?
Ooit heb bedacht alleen maar zwarte sokken te kopen. Misschien saai, maar wel heel handig. Oké, dit is misschien zo’n suf ding, waar ik dan weer wel succesvol in ben als volwassene.

emojiWelke lelijke emoji gebruik je wel eens?
Ik gebruik heel vaak emojis waarvan ik de betekenis eigenlijk niet weet. Dat ik denk, mwa dit gezichtje zou je wel kunnen trekken als ik dit bedoel.
Even opzoeken in mijn telefoon welke ik vaak gebruik… Degene die ik veel gebruik zijn; die lachende met tranan, de tong uit zijn mond en een oog dicht en de hartjes ogen. Het zijn niet echt lelijke dus…. Of is het gebruik van emoji’s sowieso lelijk?

Wat is je meest nerderige eigenschap?
Ik hou van gadgets en ik wil graag weten hoe dingen werken. Dus google maakt bij mij overuren om van alles en nog wat op te zoeken.

Wanneer is voor het laatste het eten dat je kookte mislukt? Wat was het?
Als ik iets kook lijkt het nooit echt lekker. Als mijn vriend hetzelfde kookt lukt het altijd 100 keer beter. Zo wil rijst bij mij bijvoorbeeld nooit helemaal lukken. Of het is te pappig, of het kookt aan.

Welke tik komt bij je naar boven als je je ongemakkelijk voelt?
Dan ga ik heel veel praten. Nog meer? hoor ik veel mensen denken. Dan ga ik allemaal flauwe grappen maken en druk doen. Ik vind mezelf dan ook echt irritant merk ik na een tijdje, maar het voorkomen is lastig.

Wat was de laatste rekening die je “verstopte”?
Ik verstop geen rekeningen. Ik kan heel slecht geld uitgeven, ik maak me altijd druk of we niet failliet gaan (dat vraag ik ook vaak aan mijn lief) dus als ik iets duurs wil kopen, dan overleg ik altijd en moet hij mij overtuigen het wel of niet te doen.

Laat me voorlopig nog maar lekker unsuccessfull zijn. Misschien dat ik af en toe even mijn best doe volwassen te zijn, wanneer het nodig is….Voelen jullie jezelf wel volwassen? Of zit er bij mij gewoon een steekje los?

Tot snel,

Liefs Jodi

Volg:
Share:

6 Reacties

 1. 26 augustus 2016 / 07:37

  Nou ik voel me ook nog lang niet volwassen. Ik bedenk me ook altijd dat ik als kind altijd opkeek tegen mensen die zo oud zijn. Je moest eens weten denk ik dan, haha! Niks mis mee hoor.

  • Liefthuis
   Auteur
   26 augustus 2016 / 11:27

   Jaaaaa als ik naar die oude mensen (gewoon van 27/28 hahahaha) keek dan dacht ik echt wauw die hebben alles onder controle

 2. 26 augustus 2016 / 14:39

  Ik voel me ook nog niet volwassen.. ik vraag me af wanneer wel. Haha misschien op vakantie, als we als gezin weg zijn. of als we later grote kinderen hebben

 3. 28 augustus 2016 / 15:42

  Haha volwassen? Ik denk dat we dat nooit worden. Sommige zien er van de buitenkant wel zo uit, maar ergens schuilt dat kind/onvolwassene nog in ons!

 4. 10 oktober 2016 / 19:54

  Speciaal gegoogled wie deze tag nog meer had ingevuld nadat ik hem net bij Catching Up zag. Superleuke tag. Nou ben ik al bijna zo ver dat ik mijn vieste gewoonte ga opbiechten als ik deze tag ooit ga invullen. Ik zie namelijk dat ik niet de enge ben met superranzige gewoontes.

  • Liefthuis
   Auteur
   10 oktober 2016 / 20:05

   Hahaha erg he. Bij anderen moet ik er NIET aan denken…maar bij mijn lief. Ook fijn dat ik niet de enige ben

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *