Vaderdag inspiratie voor stoere papa’s….

 vaderdag*Vaderdag, een dag om alle papa’s in het zonnetje te zetten. De geschiedenis vertelt dat deze dag ooit is ontstaan doordat een 27 jarige vrouw haar alleenstaande vader wilde eren, voor het harde werk dat hij voor zijn gezin had gedaan.
Tegenwoordig kennen we het als een dag om de favoriete man in het leven van onze spruiten, te verwennen. Ontbijt op bed en eigen gemaakte mooie knutsels met nog mooiere rijmpjes, horen in Nederland echt bij deze speciale papa dag.

Ik twijfelde heel erg wat ik mijn lief moest geven, want naast een mooie knutsel van onze spruit, wilde ik hem ook zelf iets geven. Mijn zoektocht begon… dus hierbij een aantal ideeen…

Knutsels
Ze horen er toch een beetje bij vind ik. Vaak worden er op school en op het kinderdagverblijf allerlei knutsels gemaakt. Wil je zelf ook aan de slag, dan heb ik hier een aantal leuke vaderdag knutsels verzameld. (afkomstig van vriendinnen van mij)
vaderdag knutsels
– Papa is mijn superheld.  Met een handje en voetje van je spruit. Mooi lijstje er om en klaar.
– I love you to the moon and back. Op een doekje blauw laten kliederen verven door je kleine, waar met tape een ladder op zit. Foto van je kruipende spruit uitknippen en een maan er bij. Hoe leuk is dat gezichtje ook in de maan.
– I <3 papa tatoeage. Stoer lijstje er om en papa is trots.
– Een foto van kleine van de zijkant maken. Deze uitvergroten en uitknippen en omtrekken op een blad wat door je kleine is geverfd.
– Op een doekje I love papa met tape plakken en je kleine kan zijn verfkunsten laten zien. Dit is trouwens zelfgemaakte verf, veilig voor kleintjes. Zoek maar eens op internet. Hoe lief is ook de foto erbij, waarbij je kleine helemaal onder de verf zit.

Bier
Een bierpakket is vaak een heel goed idee. Doe er wat lekkere kaas en worstjes bij en je hebt meteen een gezellige avond in de planning staan. Een bierproeverij is ook heel erg leuk en wat ik de laatste tijd ook een aantal keer voorbij heb zien komen, is het zelf brouwen van een fles bier. Je kunt het als een heel cadeau pakket kopen, met alle benodigdheden erbij. Super leuk! Behalve voor mijn lief dan, want die drinkt geen bier.

Sieraden of zonnebril
Een gaaf horloge, stoere armband of mooie ring. Ik hou er wel van. Ook een zonnebril zou een leuk cadeau zijn, met de zomer voor de deur. Dus verwen die papa’s en maak ze nog mooier. Hieronder een paar gave ideeen.

sieraden vaderdag

Parfum
Dit is eigenlijk ook een cadeau voor jezelf, want wat is er lekkerder dan een goed ruikende man. Mijn lief gebruikt al jaren twee parfums die beiden fantastisch zijn, namelijk Boss Bottled van Hugo Boss en een geur van Rituals. Hij is ook niet zo snel blij te maken met een nieuw geurtje, een back up van het bekende dan maar?

Tas of Portemonnee
Een portemonnee is denk ik hetgene wat een man het meeste bij zich draagt en maar al te vaak zie ik mannen met een afgedragen portemonnee, die bijna uit elkaar valt van ellende. Dus een top cadeau, je lief kan er weer jaren tegenaan. Anderhalf jaar geleden heb ik mijn lief al een portemonnee gegeven. Hij was er mega blij mee, maar geen optie meer voor nu. Ook een tas is altijd handig, ik denk dat ik daar dit jaar voor ga en ik denk zelfs voor onderstaande rugzak, met bruin leren bandjes. Ideaal voor onze reis in Amerika.

Vaderdag

DE TIP die zoveel cadeaus nog gaver maakt; Boodschap laseren
Wat ik persoonlijk echt een mega leuk idee vind. Is het laseren van een persoonlijke boodschap of uitspraak in een product. In de portemonnee van mijn lief liet ik een boodschap laseren en vorig jaar voor zijn eerste vaderdag in een broodplank een lief tekstje namens onze spruit. Het leuke is, dat het helemaal niet duur is. In Eindhoven zit een winkel waar dat kan, maar die zijn er vast meer, google het even.

vaderdag

Sssst don’t tell anyone but I think my daddy might be superman

Tot snel,

Liefs Jodi

 

*Dit artikel werd samen met de jongens van Trendhim geschreven.

Volg:
Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.