VAKANTIE DIARY: Camping liefde, laatste vakantie met zijn vieren…

Even er tussenuit, een weekje vakantie, een weekje kamperen en een weekje alleen tijd voor ons 4. Tijd met de mannen en met ons, voordat ons meisje komt. Natuurlijk deel ik ook mijn Vakantie diary met jullie, dus kijk mee en voel de vakantie sfeer.

Wagen vol geladen, vouwwagen achter onze auto en gaan. Voor beide mannen had ik een vakantieboek gekocht omdat ik dat zelf vroeger altijd zo leuk vond en het leek me zo leuk voor hun. Het was een groot succes, zowel onderweg als op de camping. Dus dit doen we voortaan.

Normaal rijden we uren naar Frankrijk en nu waren we er na 2 uur. Ook wel eens heerlijk. Hier gingen de mannen meteen meehelpen met de vouwwagen opzetten. Dit vind ik dus goud.

Hier moest ik dus wel heel hard om lachen, want de stokken vasthouden vond ik vroeger zo’n rot klus en bij onze vouwwagen is het niet perse nodig, maar de mannen wilden helpen dus werd dit hun taak.

Hoe heerlijk is ons plekje. De lampjes, de kleedjes, de vouwwagen en de picknicktafel. Die Picknicktafel kun je inklappen en makkelijk meenemen en dat is ideaal. Zo fijn. Voor mijn bekken hadden we deze keer een hele luxe stoel meegenomen voor mij.

Na het opzetten van de vouwwagen was het tijd om de camping te ontdekken. Een rondje over camping Lolotte. Het is een natuur camping en dat zie je echt. De camping is prachtig, mega groen, veel wilde bloemen en planten. Een plas water in het midden, zandplaatsen schommels in bomen echt goud…

En dit is vooral zo waanzinnig. De activitieten zijn echt fantastisch. Zo was er twee keer in de week kampvuurles. HOE GAAF. Op een groot veld stonden allemaal stapeltjes stoeptegels. Een iemand legde de kindereen uit hoe je een vuurtje bouwt en hoe je het aansteekt en dan waren er ook nog marshmallows. De kinderen mochten echt zelf aan de slag.

Dit soort dingen word ik dus intens gelukkig van. De mannen vonden het waanzinnig en ik genoot intens van hun.

De spruit heeft het vuur aangestoken, maar de pipster vond alles even mooi.

Laarzen en korte broeken, dat is het camping leven en ik hou er van. De mannen spelen zo heerlijk samen. De Pipster is het liefste bij de spruit en die merkt dat hij steeds beter echt samen kan spelen met zijn broertje in plaats van dat die het alleen maar vernielt.

Nog zo’n gouden activiteit vanuit de camping. Bosscharrelen… met de boswachter het bos in en kriebel diertjes zoeken. Uitleg over alle diertjes en potjes voor diertjes. De mannen waren dolenthousiast.

Ze hadden een spin met eitjes op de billen gevonden, dat was natuurlijk een waanzinnig spannend avontuur.

Samen in het grote bed een boekje lezen voor de mannen naar bed gaan. Pyjama aan en lekker knus met z’n alle in ons bed. De mannen vinden dat zo gezellig, ik hoop echt dat ze dat nog heel lang blijven doen.

We kregen bezoek op de camping en het was heerlijk. Hoe lief is dit. Pip met zijn beste vriendin, zoals hij zelf zegt.

Meer campingleven dan dit wordt het niet toch…

Dit is mijn grote man. Hij was moe en een beetje ontdaan van alle drukte en leuke dingen. Hoe groot hij ook is, hij wil graag bij mij liggen. Hier heeft hij drie kwartier gelegen en ik intens genoten.

Om verliefd op te worden.

Op de camping is ook een zwembad, wat vooral met de hittegolf heel erg fijn was. De mannen hebben er super van genoten.

Dat bekkie.

Ik heb ook gezwommen, maar ben er op gegeven moment wel weer klaar mee. Deze kroop heerlijk bij me op de stoel.

In de avond doen wij vaak spelletjes op de camping. Dit is een van onze favorieten, patchwork. Na drie keer verliezen kon ik eindelijk een keer winnen.

De camping is vlakbij Duitsland en we gingen een ochtendje shoppen bij DM drogist en het dorpje in. DM is mega goedkoop en groot en ik vind het altijd mega leuk daar te shoppen. Daar moesten we wel mondkapjes op dus we maakten een echte 2020 foto.

We gingen het dorpje in, maar dat was niet veel. We vonden wel een gezellig terrasje en de mannen wilden onze mondkapjes even proberen. Die oogjes, je ziet de pret.

That’s us…

Deze vond ik in het tijdschrift Mama Leest, prachtig gedichtje van Lente zoet.

En met 34 graden lagen wij om 11 uur al in het zwembad.

Mijn mannen…

Ik was er ook in geweest, maar zat even in de stoel. Ik kan echter totaaaal niet tegen zon op mijn gezicht, dan voelt het meteen 20 graden warmer, dus ik lag weer met een doek op m’n kop.

Heel vermoeiend dat zwemmen, maar ik kan hem wel opeten.

Voor het middag slaapje van Pip, even boekjes lezen.

Dit was ook tof op de camping. Ze hadden een aanschuifmaaltijd die je kon reserveren. MEGA lekker en heel gezellig. De mannen gingen spelen met andere kindjes en zo hadden wij ineens een soort date night.

Dit was zoooo lekker. Geen echte carpaccio voor mij, maar die bieten carpaccio was ook zo lekker.

Belangrijke les in de opvoeding dit toch? Ik vond zijn verwondering zo vet…. echt zo van WAUW, kijk mama.

De laatste avond. Het was te heet voor warm eten dus we aten ‘All lekker things’ zoals ik dat vanuit mijn studententijd noem. Allerlei hapjes, kippenpootjes, sla en meer… Heerlijk, de mannen eten dit ook super goed.

De vouwwagen weer ingepakt en even wachten op vertrek. Afscheid van vriendjes en vriendinnetjes vindt de spruit altijd lastig.

En dit is onze traditie foto aan het einde van onze vakantie. We willen niet naar huis. Het was zo fijn…

Camping Lolotte is echt een dikke dikke aanrader. Verwacht geen fancy toilet gebouwen of aanwezige animatie, maar wat ze doen is goud.

Volg:
Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.