Vakantie Plog: Herinneringen maken op de camping…

De vakanties vliegen je om de oren waarschijnlijk, misschien zit je zelf ook nog met je gat in de zon of in een campingstoel…. Wij zijn ondertussen alweer een weekje terug en ik deel graag mijn favoriete foto’s van deze week met jullie. Wij zijn een weekje met onze vouwwagen gaan kamperen in Nederland. In verband met de verkoop van ons huis bleven we in Nederland, het was heerlijk…dus kijk mee.

De heen reis en een vouwwagen opzetten is vermoeiend blijkt wel weer. Onze spruit wilde in de avond niet in zijn eigen slaap tentje slapen en dus namen we hem even bij ons in het ‘grote’ bed. Ik vertelde hem dat hij moest gaan slapen en dat hij zijn ogen dicht moest doen. Dit was het gevolg….8 uur, mijn lief sliep, spruit deed alsof inclusief dichtgeknepen ogen en mijn zwangere lichaam was blij dat het even lag. Stiekem een heerlijk moment…

Broodjes halen op de camping hoort er bij vind ik. Iedere ochtend ging onze spruit samen met mijn lief lopend naar het begin van de camping en gingen ze stokbrood en andere broodjes halen. Onze spruit vond het fantastisch….Helemaal trots op zijn stokbrood en hij vond dan ook dat hij recht had op het hele stokbrood.

Ik smelt echt als ik deze foto zie. We hadden een kleine camping stoel speciaal voor hem en hij ging hier heel wijs in de stoel zitten met een boekje op schoot. Dat beentje over die andere been….hij lijkt mega oud en mega wijs….Kleine wijsneus.

Dit is trouwens onze vouwwagen. Dit model hadden we al, maar was echt een oudje. Dit is onze nieuwe (ook tweedehands maar veel nieuwer) mooi he šŸ™‚ het is zo fijn om met deze vouwwagen te kamperen. Onze spruit mocht overdag ook in ons bed slapen. Het is vakantie dus waarom moeilijk doen. Heerlijk lichaampje.

Je gelooft het niet in deze ‘slechte’ zomervakantie, maar het was daar mooi genoeg om te gaan zwemmen. Niet mega warm, maar onze spruit vond het fantastisch. Riep wel af en toe dat de wind weg moest gaan, maar uit het water komen ho maar. Kleine held.

Dit is echt onze camping traditie. Drankje (0,0) kaasje lekkers en een spelletje. Onze camping lamp maakt het af….zoals een vriend ooit zei, dit is vouwwagen romantiek en dat is precies zoals het voor mij voelt.

In de avond komt onze spruit altijd bij mij nog wat warme melk drinken. Gewoon omdat het zo lekker is. Thuis doen we dit op de bank, maar op de camping lekker op de camping stoel met een boekje erbij. Voor mama niet ideaal met een dikke buik, maar voor onze spruit doen we alles. Op de rechter foto zie je hem lekker slapen in zijn tentje. Het duurde 1,5 dag, maar daarna sliep hij heerlijk in zijn tentje. (deryan peuter variant)

Voor mij was het kamperen fysiek gezien niet het slimste. Ik kon niet goed slapen en overdag niet goed genoeg ontspannen zoals thuis op de bank. Onze spruit had echter de tijd van zijn leven. Laarzen aan en hele dagen buiten spelen. Alles was fantastisch, het douchen, de zandbak, broodjes halen, buitenspelen voor de tent echt alles alles alles. Dat maakte al mijn pijn goed.

Boekjes lezen is ook op de camping heerlijk. Samen met papa op de grond een van zijn favoriete boekjes lezen. Over de mol die wilde weten wie er op zijn kop gepoept heeft.

De faciliteiten op de camping waren echt top. Een groot feest voor kinderen en voor papa’s…. Mijn lief vindt die waterbanen altijd super tof en nu kon hij eindelijk samen met zijn spruit in de speeltuin met de waterbaan spelen. Onze spruit vondt het net zo fantastisch. Lekker vies worden en ravotten in de speeltuin. Menneke wat word je groot.

Even voor de duidelijkheid; onze spruit is hier verstopt met zijn hoofd in de bladeren. Goede verstop plek hĆØ.

Op de laatste avond gingen we lekker in bed liggen voor zijn melk. Mijn lichaam kon de stoel niet meer goed hebben en onze spruit kwam er lekker bij liggen. Heerlijk momentje in onze heerlijke vouwwagen.

Dit was ons weekje lekker weg….Tussen alle hectiek van ons huis verkopen door toch even er tussen uit en ondanks de pijn was het heerlijk… Samen herinneringen maken….

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Volg:
Share:

4 Reacties

 1. 13 augustus 2017 / 08:52

  Oh wat heerlijk. Jammer dat je toch zo’n last kreeg, maar zoals je zelf zegt, herinneringen maken en dan bestaat er geen slechte zomervakantie. Volgend jaar met z’n vieren

  • Liefthuis
   Auteur
   14 augustus 2017 / 13:51

   Jaaa zo bijzonder

 2. 13 augustus 2017 / 20:51

  Het klinkt en ziet er heerlijk uit! Die foto dat hij zijn been over zijn knie heeft liggen. Inlijsten en ophangen! Geweldig! Welk spelletje speelde jullie ?

  • Liefthuis
   Auteur
   14 augustus 2017 / 13:51

   Gaaf he šŸ™‚ ik vond hem ook ineens heel groot lijken. We speelden hier Boonanza voor twee, maar spelen ook vaak set en kolonisten het kaartspel op vakantie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *