Verhuisvlog #4: Kinderkamers zijn af en een rondleiding…

De laatste verhuisvlog… Na de laatste vlog kreeg ik veel reacties met de vraag wanneer de volgende zou komen, omdat jullie zo graag het huis wilde zien. Echt mega leuk om te horen en vandaag krijgen jullie een rondleiding. 

Nog niet het hele huis is af en daar zijn we de komende weken ook nog wel flink mee bezig, maar ik denk dat ik dit niet zal delen in een verhuisvlog, omdat het verhuizen nu toch wel voorbij is. Ik show jullie de kinderkamers, die ik echt fantastisch vind geworden en ook de badkamer en keuken komen voorbij. Oow en mijn lief is ook een beetje gek geworden in deze vlog…Dus kijk mee….

Vergeet niet te abonneren, of een duimpje omhoog te doen…Vind ik super leuk…

De laatste dus….althans…ik twijfel of en in welke vorm ik verder wil gaan vloggen. Misschien een weekendvlog? Of af en toe een dagje? Of alleen onze vakanties? Ik moet het nog even bekijken, maar input van jullie is altijd welkom…

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *