Verhuisvlog 1: Inpakken, interieur shoppen, hoe staat het er voor…

De zwangerschap is voorbij en dus ook mijn zwangerschapsvlogs. Aangezien er kort na de bevalling weer iets groots in ons leven gaat veranderen, neem ik jullie gewoon weer mee. Het vloggen is me goed bevallen en daarom nu een serie verhuis vlogs. Ik neem jullie mee naar ons nieuwe huis.

Ik weet nog niet precies hoeveel verhuis vlogs er gaan komen, dit hangt af van het materiaal dat ik heb en hoe goed ik er straks aan toe kom om te filmen.

In de eerste vlog een stukje inpak werk en hoe het er voor staat in huize Lief thuis een maand voordat we de sleutel krijgen. Een spannende tijd, waarin ik fysiek nog flink bij moet komen van de bevalling, in een babybubbel zit en ook af en toe een doos in pak, adressen wijzig en dat soort zaken regel.

Tot de volgende vlog, misschien de volgende keer de eerste beelden van het huis. Spannende tijden die gaan komen, leuk als jullie meekijken.

Volg:
Share:

3 Reacties

 1. 27 maart 2018 / 09:48

  Altijd weer leuk om een nieuw interieur te hebben.

 2. 28 augustus 2018 / 17:19

  Leuke vlog om te zien hoe je verhuizing ging. Mocht je nog een keer moeten verhuizen of spullen nodig hebben, contact ons dan (Magazijnshopper) misschien dat we leuk kunnen samenwerken.

  • Liefthuis
   Auteur
   28 augustus 2018 / 19:12

   Wat tof om te horen. Wat was je idee voor een samenwerking?? We zitten in ons huis, maar zijn nog laaaang niet klaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *