De verjaardag cadeaus van onze spruit….tweede verjaardag…

Het is ondertussen alweer een dikke week geleden dat we de verjaardag van onze spruit vierden, wil je zien hoe het was, bekijk dan de plog. Het was een top feest en onze spruit en ik zijn mega verwend. Ik deel vandaag wat onze spruit allemaal heeft gekregen, misschien doe je nog inspiratie op. Ons bezoek heeft super goed zijn best gedaan leuke dingen voor onze spruit te kopen, dus kijk mee.

 

Als eerste de tipi die onze spruit van ons kreeg. Ik vind ze zelf super gaaf staan op kinderkamers, maar ook om beneden of in de tuin in te spelen is natuurlijk top. Er waren iedere keer veel hele dure tipi’s die ik leuk vond, totdat de Xenos met een mooie kwam. Echt helemaal leuk…rond kleed erin (ook Xenos) en een vlag er aan en het is helemaal af. Onze spruit vindt de tipi fantastisch.

Dit was het grote cadeau van mij en mijn lief en ook mijn schoonmoeder deed mee met dit cadeau. Een echte Wishbone bike, te gaaf en stoer toch?? Hij heeft hem al goed uitgeprobeerd en zegt dan heel de tijd broem broem broem…Lekker ding… We zijn overigens voor de zwarte variant gegaan, omdat deze beter tegen regen kan.

Een mega handig cadeau, maar ook een cadeau wat we echt nodig hadden. Een achter zitje voor op de fiets. We hebben het achter zitje van Yepp, onze spruit vindt fietsen super leuk, dus het eerste rondje achterop was meteen een succes. Al moest ik wel even wennen dat hij achter je zit en dat je hem niet meer zo goed kan zien.

Boeken zijn altijd een goed cadeau. We hebben al best veel boekjes, maar deze boeken zijn allemaal een schot in de roos. ‘2 Kleine kleutertjes’ deel 1 had ik al en is een groot succes, dus ik ben benieuwd naar deel 2. Het boek ‘Wil je mijn vriendje zijn?’, is een hele leuke en bekende, maar wij hadden hem nog niet, top!! Ook de andere boeken zijn allemaal al voorbij gekomen.

Jaaaaaa we hebben de Grimms regenboog gekregen. Mijn zussen hadden onthouden dat ik deze voor onze spruit wilde hebben en wat is hij gaaf en dat vind ik niet, maar mijn spruit ook (en mijn lief). Het grote diplomaboek is natuurlijk super origineel. Er zitten allerlei verschillende diploma’s in voor kinderen, super tof. Het memory spel vindt onze spruit ook fantastisch. We oefenen een beetje met memory door te vragen ‘waar is het andere varken?’, maar ook gewoon spelen met de kaartjes is al leuk.

Wij hebben een half jaar geleden een berg duplo gekocht voor onze spruit en hij vindt het super om mee te spelen. Deze graafmachine en kiepwagen vindt hij dan ook helemaal top. De gehaakte Volkswagen bus is natuurlijk ook super gaaf en het houten eten om te snijden speelt hij heel graag mee. Iedere dag snijdt hij alles en doet hij alsof hij in de keuken staat

Dan nog een set play-doh. Op het kinderdagverblijf vindt hij dit blijkbaar super gaaf, dus dit moesten we thuis ook hebben. Onze spruit houdt daarnaast erg van muziek maken, toen ik deze gitaar zag, moest hij mee. Als laatste nog een gave zwembroek voor de komende zomer en een pannensetje, voor wanneer hij mijn lief gaat helpen in de keuken, wat hij heel graag doet.

Dit waren nog niet alle cadeautjes, maar een soort samenvatting. Ik heb er een aantal dingen uitgepakt om te delen, maar op de bovenste foto kun je nog meer terug zien.

Nu alles nog een plekje geven en wat oud speelgoed opbergen.

Volg:
Share:

8 Reacties

  • Liefthuis
   Auteur
   26 juni 2017 / 15:28

   Wat duplo betreft ehbben wij gewoon een super gelukje gehad, doordat wij een half jaar geleden voor klein bedrag een mega berg duplo konden kopen.

 1. 26 juni 2017 / 10:10

  Duplo en playdoh is hier ook echt een favoriet! Wat een leuke boeken wij zijn ook dol op lezen. Heerlijk qualitytime als ze lekker op je schoot zitten en zich helemaal inleven in het verhaal

  • Liefthuis
   Auteur
   26 juni 2017 / 15:28

   Jaaaaa heerlijk, onze spruit zegt altijs Sjoot en dan komt hij met zijn boekje aan.

 2. 27 juni 2017 / 11:51

  Die Grimm regenboog vind ik echt heel goed speelgoed. Fijn dat je die hebt gekregen zeg!

  • Liefthuis
   Auteur
   27 juni 2017 / 14:12

   Ja mega gaaf en onze spruit vindt het fantastisch. Prikkelt de fantasie aan alle kanten.

 3. 30 juni 2017 / 21:23

  nog gefeliciteerd! die tipi is geweldig! ga ik onthouden!

  • Liefthuis
   Auteur
   30 juni 2017 / 21:45

   Gaaf he 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *