Verjaardagscadeau’s voor de spruit – 4 jaar…

Bijna 4 en twee weken geleden vierden wij samen onze verjaardagen. Hij werd dan ook flink verwend met veel verjaardagscadeau’s en zoals ieder jaar deel ik de cadeautjes die hij kreeg. Hij is mega verwend en ik licht er een aantal dingen uit. Wie weet heb je er nog iets aan…

Natuurlijk kreeg de spruit van ons zijn eerste basisschool rugzak. En deze rugzak is natuurlijk perfect voor onze dinofan. Hij komt van MeesterAap.nl en ook de super gave broodtrommel kocht ik daar. De drinkbeker van Blafre hadden we al, maar waren we verloren, dus daarom een nieuwe voor zijn verjaardag. Een super fijne drinkbeker die we al gebruikte maar nu voor school ook perfect is.

Boeken vind ik altijd een top cadeau. Ik vroeg een boek over naar school gaan, om hem voor te bereiden op de basisschool en het is echt een heel leuk boek. Dus aanrader. De andere boeken zijn ook super… En al regelmatig gelezen.

Spelletjes en Puzzels je kan de spruit niet blijer maken. Voor de dino bingo en de 3 meter My River Puzzle zijn groot favoriet de afgelopen week.

Hij kreeg van oma ook een basketbalring die natuurlijk al buiten hangt. Hij wilde die heel erg graag hebben en is natuurlijk super tof in de tuin. Veel plezier van de komende jaren dat weet ik zeker.

Deze Rayban kregen we van Pearle (via de mamablogbox van rvgpr), maar ik gaf hem aan de spruit voor zijn verjaardag. Hij houdt niet graag zonnebrillen op, maar deze vond hij super en hij staat zo stoer.

Hij kreeg deze super stoere fiets van ons en van mijn ouders. Het is de Veloretti Maxi. Ik vind hem zo gaaf en stoer. Hij was er ook helemaal weg van. Nu nog even goed oefenen, maar hij vroeg afgelopen week al of hij op zijn eigen fiets een ijsje mocht halen.

Hoe gaaf zijn deze dino’s. Ze zijn echt groot en staan super gaaf in onze tuin. De spruit was er weg van en op insta kreeg ik heel veel vragen hier over. Ze zijn echter niet te koop in Nederland. Mijn moeder nam ze over van een vrouw die ze mee had genomen uit Amerika. Sorry…. Een waterpistool, een graafmachine en een schepnet waren voor de spruit ook top cadeau’s. Heerlijk in de tuin spelen de komende maanden.

Afgelopen zondag kreeg hij nog een verlaat cadeau, namelijk een vriendenboekje en de film van de leeuwenkoning. Ik hou van vriendenboekjes en hij is zelf helemaal weg van het boek van de leeuwenkoning, dus ik vond het echt een top cadeau. Disney films zijn online lastig te vinden, dus ik ben nog steeds zo blij met de dvd.

Wat een verwennerij, wie weet heb je er nog iets aan…

Volg:
Share:

2 Reacties

 1. Lieke
  14 juni 2019 / 21:41

  Wat een stoere cadeaus heeft hij gekregen zeg!

  • Liefthuis
   Auteur
   15 juni 2019 / 00:23

   Ja tof he 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *