Verras geliefden met een persoonlijke kerstkaart…

kerstkaart

De geur van dennennaalden in huis, de lichtjes aangestoken, de kerstballen in de boom en Mariah uit de speaker. The most wonderfull time of the year is aangebroken en ik heb hier zo naar uitgekeken. Ondanks de bizarre tijd waar we in zitten, wil ik er hier thuis en met mijn dierbaren toch een magische tijd van maken en dat gun ik mijn dierbaren en vrienden ook. Om een klein lichtpuntje te brengen wil ik dit jaar weer kerstkaarten verzenden… en kaartje2go helpt me daarmee.

Tip van Flip

Ik kan je verklappen, mensen worden echt oprecht blij van een kerstkaart. Even appen, mailen of een snelle Instagram post. We hebben zoveel manieren om even snel iets online te delen. Dat is super handig en mooi in deze tijd, maar een echte handgeschreven verrassing in de brievenbus, is toch wel heel bijzonder. Ik word altijd super blij als iemand de moeite heeft genomen om aan me te denken, om ons een kaartje te sturen en helemaal in deze kerst tijd. Dus ik ga het zelf dit jaar ook weer doen, juist in deze tijd die voor veel mensen toch lastig en zwaar is. Kan een simpel gebaar als een persoonlijk kaartje mensen al blij maken. Voor mij een kleine moeite om iemand op deze manier op te vrolijken en een persoonlijke wens te sturen.

De familie kerstfoto

De afgelopen jaren hebben we ieder jaar een waanzinnige toffe kerstfoto laten maken door Natalie, de beste fotograaf en mijn schoonzusje. De kinderen die steeds groter worden en ons gezin wat letterlijk groeit en zeg nou zelf, die knusse kerstfoto’s met warme truien, kerstlichtjes en de boom zijn natuurlijk ook gewoon heerlijk. Dat moet gedeeld worden… dus vorig jaar besloot ik om er een kerstkaart van te laten maken, met de hand te schrijven en vervolgens te verzenden. Juist de persoonlijke moeite die mensen er in steken vind ik altijd bijzonder.

Gepersonaliseerde kerstkaart

Zelf kun je ook al veel voor elkaar krijgen. Doe iedereen leuke kerst pyjama’s of outfits aan, drapeer lampjes en zet iedereen dicht bij elkaar. Want juist de kerstkaarten met foto zijn op kaartje2go zo gaaf. Je kan op hun site heel makkelijk een kaart personaliseren door een foto te uploaden en de tekst aan de passen. In 3 klikken heb jij een mega mooie en persoonlijke kaart ontworpen. Deze kun je vervolgens bestellen en als je dat voor 20:00 doet, dan wordt hij dezelfde dag nog verzonden, in 95% van de gevallen heb je je kaart de volgende dag dus binnen. Ow en mocht je nu nog twijfelen? Een proefdruk is gratis en daar krijg je ook een mapje met papiersoorten bij, zodat je even kan kijken of hij helemaal naar wens is.

kerstkaart

Voor dit voorbeeld heb ik even onze kerstfoto van vorig jaar gebruikt, die van dit jaar moet binnenkort nog gemaakt en zal ik dan ook zeker met kaartje2go omtoveren in een kerstkaart, maar dit was zo easy. Alles wat je ziet was al een standaard format, ik heb alleen de foto’s ingevoegd en klaar was ik. Als je wil kun je je in hun bewerkings programma ook helemaal uitleven en een volledig eigen opmaak maken. Ze hebben zoveel tools en opties, lettertypes, plaatjes, gekleurde en gouden enveloppen, sluitstikkers… dat er altijd iets is wat passend is.

Dus ga snel aan de slag voor een foto, of kies die waanzinnig mooie foto van afgelopen zomer, of van je hond, je kinderen, jullie huis of de kerstboom… Alles kan… en verras je geliefden… ow en de eerste kaart is gratis… altijd mooi meegenomen.

#liefthuisad

Volg:
Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.