Vier de liefde – Ze zijn getrouwd en bios tranen – Weekendvlog 40

Ze zijn getrouwd… Afgelopen weken zagen jullie al zoveel voorbereidingen en nu was het eindelijk zover. De broer van mijn lief en zijn vriendin gingen trouwen en wij waren getuigen. Er waren dus heel veel bruiloftsvoorbereidingen, van kleding, make up en mijn knappe man… De jurk, de taart, het diner en iets teveel wijn.

We gingen ook twee keer naar de bios. Onze eerste date night met de oppas meisjes en na tien minuten zat ik al te huilen om de film. Daarnaast ging ik met de spruit naar de voorpremiere die Kelly Caresse organiseerde van Maya de bij. Op date met mijn kind… zo leuk…

Dus pak een kop koffie of thee en iets lekkers en enjoy. Want wat word ik blij van deze vlog…

Volg:
Share:

2 Reacties

  • Liefthuis
   Auteur
   9 februari 2019 / 11:16

   Dank je ­čÖé leuk om te horen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *