Vouwwagen romantiek en Franse avonturen of andersom??? – Vakantievlog

Na twee weken afwezigheid en een aantal vragen van jullie, is hij daar dan eindelijk weer. De vlog is back en wel een hele gave, want het is de vakantievlog van de afgelopen weken. Hij is dus iets langer dan normaal, dus pak lekker een kopje koffie of thee en kijk mee hoe onze vakantie was. We gingen naar Frankrijk in de Dordogne, naar een fantastische camping waar we twee heerlijke weken met onze kleine mannen hadden…

Wat ik allemaal deel? Veel, zo ook in deze vakantie. Ik vind deze vlogs zelf leuk als herinnering, maar ik vind het ook erg tof om te maken en te delen. In 20 minuten vlog ons hele leven weergeven kan natuurlijk niet, maar ik doe mijn best een eerlijk beeld neer te zetten.

Abonneer je op mijn kanaal? En laat je en reactiee achter wat je er van vond? Vind ik super tof.

Volg:
Share:

2 Reacties

  • Liefthuis
   Auteur
   8 augustus 2018 / 13:19

   Zeker waar, het was heerlijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *