Wat ik heb gekocht voor mijn Valentijn…

Zoals iedereen wel weet is het vandaag valentijnsdag. Super commercieel natuurlijk (ik zie de negatieve reacties al binnenkomen) maar toch vind ik het leuk hier met mijn lief aan te doen. Niet groot, niet mega bijzonder, maar gewoon iets liefs. Wij zijn eigenlijk natuurlijk helemaal niet de groep die valentijn viert. Wij hebben geen stiekeme liefde van een anoniempje (tenminste niet dat ik weet) onze liefde is volgens mij best openlijk als ik mijn blog zo bekijk en toch….doen wij aan valentijn.

Ik snap je argument echt wel. Natuurlijk moet je iedere dag van het jaar lief zijn voor elkaar en is het des te leuker wanneer je lief je verrast op een andere dag dan valentijn. Dat wil toch niet zeggen dat je ook niet op valentijnsdag even iets leuks voor elkaar kan doen. Vind ik…

Afgelopen jaren
Een kaartje, een briefje, een taartje, een chocolade reep. Allemaal kleine dingen, maar leuke dingen om elkaar nog even extra te laten merken dat je elkaar leuk vindt. Iedereen wil ik weer iets anders bedenken. Iets anders kleins, iets symbolisch of iets kleins gekocht.

Wat kocht ik dit jaar voor mijn lief, mijn liefste, mijn valentijn?
Ten eerste…mocht jij mijn lief spreken voordat hij vanavond thuis zijn cadeautjes uitpakt….dan mondje dicht graag. Hij weet zelf nog niet wat hij krijgt en krijgt een blog verbod (waar hij zich netjes aan houdt).
Dit jaar kocht ik twee cadeautjes. Misschien overdreven, maar toen ik het zag, kon ik het niet laten liggen. Toen ik vandeweek door de stad liep zag ik dit Bucket list boek voor koppels (koppel vind ik wel echt een lelijk woord). Het originele bucket list boek vind ik al heel erg leuk, maar deze variant vond ik extra leuk voor ons samen. In het boek staan allerlei leuke, gekke, originele, leuke en lieve activiteiten om samen met je lief te ondernemen. Na 9 jaar weer wat nieuwe inspiratie voor nieuwe dates.

Samen kunnen we gaan afstrepen, het is eigenlijk een soort grapje, maar toch heel erg leuk om eens door heen te bladeren en dingen in en bij te schrijven.

Van onze spruit…
Ik vind het leuk om cadeautjes te geven en toen ik dit boek tegen kwam, leek het me leuk die te kopen om van onze spruit aan mijn lief te geven. Ik vind je lief Papa. Hoe lief is dat. Ik smelt!!!! Lekker fout misschien, maar ik vind het leuk, dus mijn lief vast ook.

Van de spruit voor mijn lief….Ook een beetje om aan te geven dat ik hem zo’n lieve papa vind.

Een leuke kaart, een lief tekstje en cupido is klaar voor valentijn. Tenminste, wij grijpen ook graag iedere gelegenheid aan om iets lekkers te eten, dus wellicht koop ik vandaag nog een taartje, of aardbeien, of sushi, of allebei….

Hou van jou liefste…

Volg:
Share:

8 Reacties

 1. 14 februari 2017 / 07:13

  Wij doen er niets aan, maar als ik deze cadeautjes zo zie ga ik ze wel onthouden. Zijn verjaardag komt er al snel aan…

 2. 14 februari 2017 / 07:41

  Dat bucketlist boek heb ik zelf ook op mijn verlanglijstje staan. Lijkt me zo leuk!

 3. 14 februari 2017 / 14:43

  Wat leuk Jodi!! Op naar veel leuke dates en Stef kan lekker gaan voorlezen. Leuk boek ook! Dat was afgelopen vaderdag het cadeautje van Nora voor Peer 🙂

  • Liefthuis
   Auteur
   14 februari 2017 / 19:37

   Ooow super leuk ook voor vaderdag. Het is in de smaak gevallen en we zijn het boek al aan het doorbladeren voor originele dates 🙂

 4. 18 februari 2017 / 11:25

  Dat boek lijkt me leuk! Wist niet dat er zoiets bestond. Wij hebben niks gedaan voor Valentijn. In het begin deed ik dat nog wel maar mijn man is meestal niet zo romantisch dus dan is de lol er snel af

  • Liefthuis
   Auteur
   18 februari 2017 / 11:43

   Dat snap ik, dan is het snel klaar. Mijn lief doet dit denk ik vooral omdat ik het zo leuk vind hahahaha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *