Wat koop je voor jezelf als je hoogzwanger bent….ik had het ECHT nodig

Ik kan niet heel goed geld uitgeven. Normaal gezien. Tenminste…ik kan het nog steeds niet heel goed, maar ik had de laatste weken toch flink behoefte om dingen aan te schaffen. Een soort nesteldrang, maar dan voor mezelf. Bestaat dat? Het zijn ook allemaal super nuttige dingen….ahum…sommig uiteraard wel en ik ben heel blij met alles….maar nuttig? of nodig? Ik laat je zien wat ik kocht.

Dit artikel schrijf ik nog wanneer ik zwanger ben. Het kan zijn dat kleine broer ondertussen geboren is.

Er zijn eigenlijk drie grote redenen die ervoor zorgen dat ik ineens aan het shoppen sla. Dat ik mijn winkelmandje online vul en vervolgens na even overleg met mijn lief ook nog afreken. Er zijn ook al heel wat winkelwagentjes gevuld en vervolgens weer leeg gegooid hoor, maar goed die redenen zijn…

Nesteldrang
Yep ik vind dit een uitstekende reden om te shoppen. Nu kan ik het nog makkelijk regelen wanneer we rustig op kleine broer wachten. Straks hebben we misschien minder tijd of energie, dus laten we het maar nu doen. Daarnaast zijn er ook dingen die wij eigenlijk al wilden vervangen, maar die nu misschien gewoon handig zijn om alvast te regelen voordat de kraamhulp in huis is. In het lijstje hieronder zie je wat ik bedoel.

Bank hangen
Daarnaast kun je je misschien wel inbeelden dat hele dagen bank hangen ook wel wat doet. Ik heb veel tijd om op internet rond te brengen en ik heb dan ook genoeg tijd om webshops te ontdekken, producten te zoeken te vergelijken en kan dan dingen niet laten liggen.

Weken niks kopen
Dit is er een waardoor ik veel aankopen goed kan praten. Ik heb al maaaaanden niks voor mezelf gekocht. Positiekleding heb ik alleen in het begin gekocht, kleding uit de winkels pas ik niet en zo kan ik nog wel even doorgaan. Omdat ik al zo lang weinig heb gekocht of weinig geld uit heb gegeven voor mezelf, dan vind ik dat ik een mega goed reden heb om iets nu te kopen.

Wat dan:
Ik deel nu alle nuttige, soms wat minder nuttige dingen die ik voor mezelf kocht in de laatste paar weken.

Mascara en oogpotlood
Deze had ik uiteraard echt nodig. Mijn fijne oogpotlood was echt op en mijn mascare moest ook bijna vervangen worden. Normaal had ik echt niet deze mascara gekocht, maar nu vond ik dat ik het verdiende…en dus nodig had. Niks mega duurs, maar een oogpotlood en mascara van L’oreal zijn toch al snel 25 euro.

Stofzuiger
Dit is de aankoop die we vandaag deden, waardoor ik me bedacht dit artikel te schrijven. Wij gebruikten tot nu toe nog de puinzuiger die we kochten bij de verbouwing van dit huis. Hij werkte wel best, maar het is een joekel ding, loeizwaar en begon nu toch kuren te vertonen. Op den duur wilden we toch een nieuwe, dus het leek me voor de kraamhulp wel zo fijn dat we een nieuwe zouden aanschaffen. Onze Hetty is onderweg…

Telefoon dingen van Ali express
Ik moest een muziek mobiel ding bestellen via Ali express en als je dan toch bezig bent kun je natuurlijk nog wel even verder kijken. Ik bestelde twee telefoonhoesjes voor mij en twee voor mijn lief en kocht meteen nieuwe handy grips voor achterop mijn telefoon. 2 hoesjes zijn nu binnen en deze twee aankopen zijn top…We wachten nog op de andere.

Stijltang
Dit is er zo een waarvan ik denk tja…..Ik zag in een haarroutine filmpje (want daar had ik nu tijd voor) hoe iemand haar haar zo mooi maakte. Dat wilde ik ook. Ik mag niet klagen met mijn haar, maar een fijne en goede stijltang stond al een tijdje op mijn wishlist. Na online onderzoek en overleg met mijn lief bestelde ik een hele fijne stijltang en ik ben dolgelukkig.

Gel nagellak
Toen ik bij de pedicure zat om mijn teennagels te laten lakken met gellak bedacht ik me ineens dat ik ooit zo’n Led lamp en lakjes kocht van Essence. De lakjes waren slechte kwaliteit dus ik heb het nooit gebruikt. In die stoel bedacht ik me ineens dat die lamp ook wel eens kon werken met andere wel goede lakjes. Dat wilde ik proberen, dus ik kocht de primer en base en topcoat en de kleurlak van sensationail. Wel in de sale bij Bol.com, maar ik ben enthousiast. En stiekem heb ik daarna nog een kleurtje bijgekocht, omdat het zo fijn werkt.

Nachthemd
Ik slaap nooit in een nachthemd, maar voor na de bevalling leek me dit toch handig. Ik heb uiteraard wel wat shirts waar ik in zou kunnen slapen, maar een fijn lang nachthemd wat van voren open kon wilde ik graag hebben voor in het ziekenhuis of de kraamweek. In gedachten zie ik er dan nog best een beetje gekleed uit, ik ben benieuwd of het bevalt.

Haar spulletje
In het filmpje over de haarroutine waardoor ik een stijltang kocht, werd ook een haarspulletje gebruikt waar je heel mooi volume van zou krijgen. Dat wilde ik uiteraard ook. Ik zocht het internet af en bestelde het spulletje. Wat ben ik blij…het spulletje werkt perfect. Ik ben benieuwd of het ook zo fijn is na de bevalling als mijn haar gaat uitvallen….hopelijk…

De pakketbezorger vroeg me vandaag of ik iets aan het sparen ben voor iets aangezien hij zo vaak aan de deur komt….en dan te bedenken dat hij een van onze twee vaste bezorgers is. Naast deze producten waren er namelijk ook nog een aantal producten voor kleine broer die we gekocht hebben. Ik denk dat ik nu klaar ben met shoppen….afhankelijk van hoe lang kleine broer nog blijft zitten.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *