Wat wil ik nog anders in huis…

Verhuisbericht dat we met het geboortekaartje meestuurden…

Ons droomhuis en toch nooit klaar… Is dat herkenbaar? Of heeft dat te maken, met de verandering van stijl? Ik deel altijd met super veel plezier de make overs… Dus er zit weer wat aan te komen, want wat zou ik stiekem toch nog (of weer) anders willen… Als alles mogelijk is…

Overall vind ik nog steeds dat wij in onze handjes mogen knijpen omdat we zo’n waanzinnig gaaf huis hebben. Ik bedoel HALLO… check onze badkamer… en keuken… en dat zat er gewoon allemaal al in. Helemaal onze stijl… met een kleine touch up en aankleding helemaal perfect…

Boomhut

De boomhut... Die staat en stond voor mij voor een soort tuin. Een soort huis… Ik wilde een huis waar ruimte was voor een prachtige boom, met een waanzinnige boomhut voor de mannen. Dat dit huis onverwachts zoveel sneller op ons pad kwam hadden we nooit kunnen en durven dromen… Ondertussen wonen we er twee jaar. We hebben een fantastische boom… Maar geen boomhut. Ik kon nog niet kiezen. Onze mannen waren nog best klein, wat is al veilig, wat past… en heel eerlijk… Zo’n boomhut blijkt best prijzig… Volgend jaar hopelijk toch maar eens aan beginnen…

Perfecte plek voor puzzels op de vloer

Vloer en hout liefde

Als ik het opnieuw zou doen… Zou ik het dan anders doen? Een hippe strakke gietvloer bijvoorbeeld? Nope… Het hout blijft, een vloer vind ik mega bepalend in je huis. Ik hou van hout. Echt hout. Hout dat leeft en geleefd wordt. Ik vind het zo mooi en sfeerbepalend. In dit huis lag een soort van ‘droom’ vloer. Namelijk visgraat hout en boven lagen nog de ‘oude’ planken. Een ‘jaren dertig huizen gek’ haar droom… Toch zou ik oooooit (lees hoeveel o’s hier staan ik bedoel dus echt oooooit als ik groot ben) de vloer graag opschuren en net een andere tint behandelen. Daarnaast zou ik boven graag alle houten vloeren wit verven. Het is nu grijs en dat vind ik sfeerloos en kil… Hier ben ik al stiekem ooit over begonnen bij mijn lief…

De gang en de kleedkamer

Daarnaast zijn boven nog wat meer puntjes die ik graag aan zou willen pakken. De hal boven vind ik niet gezellig en dat geldt hetzelfde voor de kleedkamer. Ik wil graag boven komen, of de slaapkamer uit stappen en dat de hal ook past bij de rest… maar ik weet nog niet wat… Dus ik duik Pinterest nog maar eens op. Iemand tips? Ik hou van warm, tikkeltje vintage, hout (goh) en natuurlijke materialen… Ik denk dat ik ga voor een oud roze of poeder rode kleur, terracotta achtig, maar dan net roder. Daarnaast eens zoeken naar leuks voor aan de muur, of misschien toch een kleed? Al wil mijn lief daar niet aan, hij zegt dat dat onhandig is…..

De slaapkamer van de mannen

De mannen slapen sinds kort samen op een kamer en het is zo waanzinnig gezellig. Echt een heerlijk plekje voor ze. Ik ben eigenlijk nog steeds mega blij met de kamer van de mannen… en toch… Ik zou zo graag toch iets aanpassen… Iets even veranderen, omgooien om het echt van hun samen te maken…

keuken make-over

Verven

Verven is gedoe, maar als je eenmaal bezig bent is het vaak ook zo gedaan en maakt het zoveel verschil. Ik twijfel of ik de woonkamer lambrisering een andere kleur wil verven en of de keuken misschien toch wit moet worden. De keuken vind ik heerlijk en super sfeervol met de frisse kleur, misschien wordt het wel kil met witte muren, maar ik hou er gewoon van… Voorlopig blijft het zo… Eerst boven aan de gang, maar als dat eenmaal klaar is, gaat het vast weer kriebelen…

#liefthuisad

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *