Een webshop waar je in 1 keer klaar bent…Ideaal…- Emob

Van babydekentjes, tot keukenrekken, opbergzakken, tot eettafel stoelen. Ze hebben zoveel producten dat het even zoeken is, maar uiteindelijk kun je er alles vinden. is een webshop die heel veel producten verkoopt. Ik heb er even rondgeneusd en deel vandaag mijn favoriete producten met jullie.

Wat is er leuker dan nieuwe webshops ontdekken. Dat deed ik toen ik een mailtje van Emob kreeg. Soms ben ik verbaasd dat er zulke grote webshops bestaan, met zoveel producten en dat ik er nog nooit van gehoord heb. Ik vind het heerlijk….lekker vanaf de bank een beetje doorklikken en me vergapen aan alle producten. In mijn winkelmandje maak ik een soort wishlist, die ik later met mijn lief bespreek.

Wat zijn mijn Emob tips?

kinderstoel
Deze kinderstoel hebben wij al in huis. Ik wilde graag een kinderstoel, die nog enigszins mooi bij onze eettafelstoelen zou passen en al snel viel mijn oog op deze stoel Wat een ideaal ding is het. Makkelijk af te nemen, je kan hem zowel met als zonder dienblad gebruiken, staat mooi. Je kan kussentjes kopen om er in te zetten, deze gebruikten wij toen onze spruit nog kleiner was, maar nu zit hij al heel lang gewoon op het plastic.

Bbq Largo groen
De lente komt er aan (tenminste dat hou ik stug vol terwijl ik zit te bibberen achter mijn laptop) en wat is er leuker dan het vooruitzicht op lange avondjes buiten bij de bbq.

Zeshoekige Kinder picknicktafel Nicki
Om dan nog maar even door te gaan over die lente. Zo’n kinder picknick tafel is ook fantastisch. Ik zie al die lekkere kinderkontjes al op zo’n bankje zitten, met een lekker snack en wat te drinken.

Vilten eland
Onze spruit is nu 1,5 en stiekem beginnen we na te denken over een grote jongens kamer. Ik heb nog geen idee welke kant we op gaan en gelukkig hebben we geen haast, maar ik vind het wel heel erg leuk om alvast wat inspiratie op te doen. Deze Vilten eland kop vind ik wel heel erg gaaf, die gaat op mijn lijstje.

Tipi
Om buiten of binnen mee te spelen staat een tipi ook nog op mijn verlang lijstje voor onze spruit. Ik zie het al helemaal voor me, zo’n knus plekje om lekker in te zitten.

Circle set (puzzel)
Deze gave puzzel is de komende jaren nog veel te moeilijk voor onze spruit, maar ik vind hem wel heel erg gaaf. Je krijgt allerlei verschillende soort cirkel figuren in alle kleuren van de regenboog. Er zit een set kaarten bij met daarop voorbeelden van plaatjes die je dan zelf moet maken met deze cirkel figuren. Kijk maar naar het plaatje, hopelijk is het dan duidelijk. Deze hou ik zeker in gedachte.

Het (figuurlijk) rondstruinen door Emob, daar ben je wel even mee bezig, maar als je goed weet in welke richting je zoekt, dan staat alles overzichtelijk per categorie ingedeeld. Neem er dus zeker eens een kijkje, want ze hebben er nog veel meer. Van matrassen en bedden tot, keukenblokken, schommelstoelen, lampen, tuinmeubels en allerlei decoratie.

 

Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.

Volg:
Share:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *