Webshop tip: To the moon and back kids + WIN: gaaf setje voor je spruit…

Kleine spruit in zijn awesome outfit

Kleine spruit in zijn awesome outfit

Wat hou ik er van. Vrouwen die een succesvol eigen bedrijfje oprichten. Die starten met iets omdat ze ontdekken dat meer mensen het leuk vinden en dat het dan zo’n groot succes is dat je binnen no time 18.500 volgers op Facebook 14.200 volgers op Instagram hebt.. Lotte van de gave webshop To the moon and back kids is zo’n vrouw. En wat een gave webshop heeft ze opgericht….en jij maakt kans op een te gaaf setje.

Zoektocht naar leuke webshops
Toen ik zwanger was heb ik een Instagram account aangemaakt, nog voor mijn Lief thuis account. Niet om dingen te posten, maar om anderen te volgen en dan vooral webshopjes en winkeltjes. Ik deed inspiratie op en vond de leukste winkeltjes. Zo hoorde ik al snel van To the moon and back, die zo’n gave zelfgemaakte broekjes verkocht. Toen onze spruit een klein ventje bleek te zijn, bestelde ik dan ook een gaaf blauw panda broekje en wat stond het hem heerlijk.

Alsof het zo moest zijn, plaatste Lotte, een week voor wij naar Bloemendaal gingen voor onze mini babymoon, op Instagram of iemand haar box over wilde nemen. Toevallig was dit precies de box die wij zochten, dus met een fles wijn en een prentenboek reden wij naar Bloemendaal, waar zij dus woonde. We konden meteen het broekje meenemen.

Achter de schermen
Ik heb toen even stiekem achter de schermen kunnen spieken van To the moon and back kids. Heerlijk vond ik het. Een groot succes was haar broekjes business. Een heel gezellig huisje met op haar tafel een naaimachine, een lockmachine, meerdere stofjes, broekjes, patroontjes enz enz. Aan kleding hangers hingen allerlei producten die verzonden moesten worden en ze was bezig met nieuwe modellen te proberen, waarvoor haar zoontje een heerlijk model was.

De box en het broekje voor mijn spruit werden ingeladen. Niet veel later zag ik online dat ze haar broekjes aan andere winkels verkoopt en dat ze een eigen webshop ging beginnen. Naast haar eigen gemaakte producten kwamen daar steeds meer fantastische andere producten bij.

To the moon and back kids

To the moon and back kids…hoe leuk zijn deze spullen

Groot succes
Lotte’s webshop is een groot succes. En ik vind het dan ook super gaaf dat ik namens To the moon and back kids een fantastisch setje mag weg geven aan een van mijn volgers. Het gaat om het (bestseller) vossenbroekjes en het shirt voor de koude dagen. Het staat onze spruit super gaaf, die van jou vast ook. (t/m maat 98/104) Dus doe snel mee…

Wat moet je doen?

Via de Facebook van Lief thuis wordt over twee weken de winnaar gekozen dus zorg dat je die ook volgt.

Heel veel succes!

Heb je de andere winacties al gezien?

Volg:
Share:

32 Reacties

 1. Neeltje
  2 november 2016 / 08:01

  Jaa ik doe mee voor kleine saar 🙂

 2. Anna
  2 november 2016 / 08:14

  Ooooh wwooww tegek… ik doe mee voor maat 80
  Facebook: An Na

 3. Marjo
  2 november 2016 / 08:17

  Ik doe mee voor mijn lieve neefje max in maat 92, dit is zo schattig

 4. 2 november 2016 / 08:18

  Super leuke webshop en wat een gaaf setje. Dit zal dochterlief Noor prachtig staan 🙂

 5. Sjanne
  2 november 2016 / 08:56

  Zo’n leuke webshop! Ik doe mee voor onze mooie Mayra, die alweer bijna toe is aan maat 74!

 6. Rianne
  2 november 2016 / 09:11

  Op ik doe graag mee! Nog even kijken of t dan voor jolien of de andere kleine in mijn buik wordt

 7. Evelyn
  2 november 2016 / 09:25

  Beide stonden al op het verlanglijstje voor mijn zoontje Mats, die stilletjes aan in maat 80 zal passen. Dus moeten we opnieuw de kast aanvullen. Fingers crossed!

  • Liefthuis
   Auteur
   2 november 2016 / 20:33

   Zo vervelend dat ze zo snel uit die mooie kleding groeien, al is dat groeien ook een goede reden voor nieuwe kleding. Leuk dat je meedoet.

 8. 2 november 2016 / 09:49

  Jaah ik doe graag mee. Voor onze max!

 9. 2 november 2016 / 09:52

  Ik doe graag mee voor ons zoontje! Leuke webshop is dat, volgde haar al 🙂

  • Liefthuis
   Auteur
   2 november 2016 / 20:33

   Jaa leuk he 🙂

 10. 2 november 2016 / 11:19

  Wat een gave webshop. Ik kende het nog helemaal niet dus ik doe graag mee voor onze spruit die op komst is!!

 11. Nadia Gard
  2 november 2016 / 11:25

  Super leuke winactie !! Ik doe graag mee voor ons lieve zoontje maat 98/104

 12. Janine
  2 november 2016 / 11:37

  Wat een leuke kleding. Ik zelf ken ook een aantal van dat soort een-vrouw-online-winkel waar kleding zelf wordt gemaakt, zo leuk en uniek! Ik zou er voor mijn kleine stoere bink de set wel graag winnen 🙂 maat 86 de back to the moon site ga ik iig eens meer bekijken, tenslotte is sinterklaas binnenkort in het land 😉

 13. 2 november 2016 / 14:02

  Super gave win actie! Ik ben net zoals jij ook altijd zo geïnspireerd door de vrouwen die zulke goed lopende webshops met baby kleding hebben. Blijft nog altijd een droom en zelf ben ik in het klein al bezig met broekjes maken en ik verkoop ze nu nog in familie en vrienden kring en op marktplaats. Ik hoop ooit ook zo’n geweldig bedrijfje te hebben!
  Ik doe graag mee voor ons mannetje die nog wat kleren kan gebruiken voor wanneer hij maat 74 gaat dragen!

  • Liefthuis
   Auteur
   2 november 2016 / 20:32

   Wat gaaf. Stiekem ook een droom van mij, maar dat is toekomstmuziek. Leuk dat je meedoet…

 14. 2 november 2016 / 14:11

  Heel tof! Ik waag graag een kansje hoor Jodi! 🙂 Ga eens wat vaker spieken op die website, al is dat misschien niet zo goed voor mijn bankrekening hihi.

 15. Marian
  2 november 2016 / 15:24

  Leuk! Ik doe mee voor de baby in mijn buik die er elk moment uit kan kruipen… Zou een mooi kraamcadeau zijn.

  • Liefthuis
   Auteur
   2 november 2016 / 20:31

   Wauw spannend

 16. 2 november 2016 / 17:34

  Ik doe super graag mee voor mijn kleine neefje.

  Ik heb allebei de pagina’s geliked via facebook (lieke van veen) en heb ook het bericht van de winactie geliked.

 17. Isa Nijholt
  2 november 2016 / 21:29

  Ik doe mee voor mijn Floris. Ben echt fan van deze webshop. Trouwens van heel veel shops die ik via IG heb leren kennen. Je loopt er echt de leukste dingetjes! Enorm inspirerend, dames die hun droom succesvol waarmaken. Wie weet, ooit.. Dromen mag, haha.

 18. Jasmijn
  2 november 2016 / 23:58

  Wat gaaf! Ik zou een setje willen winnen voor het kleine ukkie in m’n buik. Volgde de webpagina al een poosje in ’t geheim.,dus al heel wat moois voorbij zien komen.

 19. Anouk
  3 november 2016 / 00:00

  Jaaaa Ik doe graag mee voor onze eigen spruit! Moet nog ff geduld hebben want hij komt er in februari pas uit

  • Liefthuis
   Auteur
   3 november 2016 / 13:12

   OOow wat spannend, maar zeker een leuk vooruitzicht. Leuk dat je meedoet. Succes

 20. Ruby
  3 november 2016 / 20:52

  Ik doe mee voor mijn kleine vriendje, James! Hij heeft maat 62 🙂

 21. Sylvie
  4 november 2016 / 13:37

  Leuk geschreven weer! Ik doe graag mee voor ons zoontje Ivar, die maat 92 heeft 🙂

 22. Mariska van lochem / mariska giulianojazzlyna
  5 november 2016 / 11:48

  Ooo ik doe graag mee voor mijn kleine man olivièro. Dat zou hem idd heeeel stoer staan!!! Echt super gaaf!! En inderdaad een onwijs leuke webshop!!

 23. Linda
  6 november 2016 / 21:05

  Wat gaaf zeg! Het staat je zoontje fantastisch. Ik heb weliswaar een dochter, maar ik denk dat dit haar ook super zou staan denk je ook niet?

 24. Leila
  7 november 2016 / 22:20

  Wat schattig! Graag een setje voor mijn kleinmonstertje. 😀

 25. tine van aken
  9 november 2016 / 17:52

  Like deze pagina al langer, met hun originele, stoere setjes! Deel graag mee voor peuterdochter Hélena!

 26. Jolien pieters
  14 november 2016 / 21:01

  Super leuke actie weer :). Het zou een leuk setje zijn voor mijn petenkindje!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.