GESLOTEN: Webshoptip: Huisje Dors…+ Ik mag iets gaafs weggeven…

huisje dorsToen ik een tijd geleden op zoek ging naar aankleding voor het speelhoekje van mijn kleine spruit, kwam ik via Instagram op de webshop Huisje Dors terecht. Een webshop, met de leukste producten. Kaarten, Posters, van alles voor je huis, voor je kleintje of voor een feestje is er te vinden. Ik mag vandaag een gave set weggeven. 

Spruits speelhoekjeZoals ik al zei wilde ik het speelhoekje graag leuk aankleden, maar als je me langer kent dan weet je ook dat ik het kinderspeelgoed niet mijn huis wil laten overnemen. Ik hou niet van gekleurd plastic in het zicht en zo wilde ik dus ook posters en kaarten die niet zouden misstaan in onze woonkamer. Hier zie je nogmaals het resultaat. Op de twee gekleurde kaarten na, komt alles van Huisje Dors.

 

Wat vind ik het knap en gaaf….Mensen die hun droom volgen en bijvoorbeeld een webshop beginnen. Die een webshop beginnen en dan ook nog eens zo succesvol zijn en zulke gave producten verkopen. Huisje Dors is daar een voorbeeld van. Ze zijn groeiende qua collectie, want iedere keer dat ik kijk is er weer iets nieuws aan het assortiment toegevoegd.

huisje dors

Een kleine greep uit het leuke assortiment

Cadeautje

Rond mijn blogverjaardag had ik contact met Huisje Dors en kreeg ik een gave set opgestuurd met allerlei producten van hun site. Echt een feestje om uit te pakken zo leuk ziet het er uit. Wat ik dan allemaal kreeg?


huisje-1

Deze set met kaarten. Leuk om aan iemand te geven of te versturen, maar dus ook heel gaaf om een mooi plekje te geven in je huis. Leuke washi tape en je bent klaar. Leuk voor in de speelhoek, of op de kamer van je kleine. Je kan er alle kanten mee op.

huisje dors

Deze poster is op dik A4 papier gedrukt. Zoals je op de eerdere foto kan zien, had ik deze zelf ook gekocht een tijd geleden en hij hangt zo gaaf in Spruits hoekje. De strik vind ik ook fantastisch. Een oud blauwe kleur en hij is perfect voor bijvoorbeeld een verjaardag, een feestje, of de komende kerstdagen. Onze spruit krijgt deze volgende week zeker op.

huisje dors

Ik vind het altijd heel erg leuk om cadeautjes mooi in te pakken. Dit setje met cadeauzakjes, confetti (altijd leuk voor de ontvanger) en ballonnen komt dan ook super goed van pas. Ze verkopen nog veel meer leuke cadeau verpakkingen en versiering.

Dank je Huisje Dors 🙂 Ik ben er super blij mee en goede nieuws is….Bovenstaande set mag ik ook nog een keer weggeven, meedoen is heel simpel. Doe dus snel mee;

 • Laat een reactie achter…
 • Like dit bericht op de Facebook van Lief thuis
 • Delen en taggen van het bericht vind ik heel erg lief 🙂

Zorg dat je de Facebook van Lief thuis ook volgt, want hierop wordt de winnaar bekend gemaakt.

Hebben jullie mijn andere winactie al gezien? Je kan 50 euro aan groupon tegoed winnen….neem zeker eens een kijkje en doe mee.

Volg:
Share:

13 Reacties

 1. Kim van der Zon
  19 december 2016 / 07:42

  Wat een super gaaf setje! Ik doe graag mee!

 2. Isa
  19 december 2016 / 11:49

  Super gaaf! Leuk in combinatie met de komende babyswap waar ik aan meedoe! Tof.

  • Liefthuis
   Auteur
   19 december 2016 / 20:19

   Leuk dat je meedoet…

 3. Linda
  19 december 2016 / 21:16

  Wat een leuk pakketje! Lijkt me inderdaad een feestje om uit te mogen pakken 🙂

  • Liefthuis
   Auteur
   20 december 2016 / 18:29

   Snap ik helemaal, ik vind dit heel gaaf, maar combineer het vaak wel met andere dingen met kleur.

 4. Marian
  21 december 2016 / 13:36

  Een leuk en feestelijk! Weet al wat ik mijn (schoon)zussen en moeder ga geven wat hierin kan!

  • Liefthuis
   Auteur
   21 december 2016 / 21:20

   Wat super leuk dat je meedoet en de prijs dan deelt. Vergeet je mijn bericht op fb niet te liken? Zou zonde zijn

 5. Anita H.
  22 december 2016 / 02:21

  Wat een leuke prijs. Ik maak graag kans.

 6. Celina
  24 december 2016 / 02:03

  Heel leuk setje, daar kan ik wel wat leuks mee doen/verzinnen

 7. Annie Eggink
  2 januari 2017 / 16:25

  Heel leuk. Ik zou graag mee doen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.