Weekendvlog #2: Shoplog, schatzoeken, momdate…

Wauw wat een toffe reacties op mijn eerste weekendvlog. Of ik het altijd zal doen heb ik nog niet besloten (no pressure), maar voorlopig zal ik weekendvlogs uploaden. Ik ging naar de kringloop en vond mega mooie schatten, ik ging op momdate met mijn schoonzus en shopte dus nog meer. Ook thuis was het weer heerlijk. Beetje bloggen, lekker spelen met de spruit, knuffelen met de Pipster… Kijk mee naar ons afgelopen weekend.Wat laat ik zien?
Ik vlog mijn leven van donderdag tot zondag, mijn weekend dus. Mijn lief is op donderdag ook vrij en zo hebben we altijd een aantal lekkere dagen samen. Echt family time met z’n vieren, maar ook alles wat ik alleen onderneem…ik neem jullie mee.

Iedere vrijdag ochtend op Liefthuis.nl en iedere donderdag avond op Youtube. Ik zou het super leuk vinden als je abonneert op mijn kanaal.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *