Weekendvlog #3: Een grote stap voor Lief thuis, vrijgezellenfeest en Prison escape…

Het is weer vrijdag en dat betekent een nieuwe weekendvlog. Het is ondertussen het derde weekend dat ik vlog en ik merk dat het steeds makkelijker wordt. Nog lang niet perfect, maar we gaan per week vooruit. Deze week een grote stap waar ik nog niks over gedeeld heb, een mega gaaf vrijgezellenfeest met een awesome Prison escape…

Wat laat ik zien?
Ik vlog mijn leven van donderdag tot zondag, mijn weekend dus. Mijn lief is op donderdag ook vrij en zo hebben we altijd een aantal lekkere dagen samen. Echt family time met z’n vieren, maar ook alles wat ik alleen onderneem…ik neem jullie mee.

Iedere donderdag op mijn Youtubekanaal en iedere vrijdagochtend op Liefthuis.nl. Ik zou het super leuk vinden als je abonneert op mijn kanaal en laat me vooral weten wat je er van vindt.

 

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *