Weekendvlog #6: Ik schrik me kapot…

Het is weer vrijdag, de week is weer voorbij….(rara welke radiozender luister ik graag). Het is weer tijd voor een weekendvlog. Vorig weekend was een weekend waarin ik een soort ‘angst’ overwon, maar ook een weekend waarin ik geconfronteerd werd met een andere angst. Ik schrok me kapot…en dat was niet de enige keer die dag.

Wat laat ik zien?
Ik vlog mijn leven van donderdag tot zondag, mijn weekend dus. Mijn lief is op donderdag ook vrij en zo hebben we altijd een aantal lekkere dagen samen. Echt family time met z’n vieren, maar ook alles wat ik alleen onderneem…ik neem jullie mee.

Iedere donderdag op mijn Youtubekanaal en iedere vrijdagochtend op Liefthuis.nl. Ik zou het super leuk vinden als je abonneert op mijn kanaal en laat me vooral weten wat je er van vindt.

 

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *