Weekendvlog #9: Afscheid nemen is lastig, NY voorbereidingen…

Een dagje later dan normaal, want door alle tijdsverschil ging er blijkbaar iets mis met mijn planning. Niet erg, want hier dan alsnog, mijn weekendvlog van vorig weekend. Veel New York voorbereidingen, veel gezelligheid, maar vooral ook heel veel knuffels en kussen voor de kleine mannen want jeeeeetje wat vond ik het afscheid onverwachts toch lastig.

Volgende week overigens de New York vlog, dus mocht je nieuwsgierig zijn kom dan zeker even terug of abonneer op mijn youtube kanaal. Sowieso super als je dat wil doen…

Wat laat ik zien?
Ik vlog mijn leven van donderdag tot zondag, mijn weekend dus. Mijn lief is op donderdag ook vrij en zo hebben we altijd een aantal lekkere dagen samen. Echt family time met z’n vieren, maar ook alles wat ik alleen onderneem…ik neem jullie mee.

Iedere donderdag op mijn Youtubekanaal en iedere vrijdagochtend op Liefthuis.nl. Ik zou het super leuk vinden als je abonneert op mijn kanaal en laat me vooral weten wat je er van vindt.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *