GESLOTEN..What to do met je mooiste foto’s… + WIN 100 euro Easycollage tegoed

easycollageBinnen de kortste keren is de opslag van onze telefoon vol, we maken 8 foto’s van een mooi moment om vervolgens de beste uit te zoeken en de allermooiste bewaren we….Gooien we op Instagram, want mooi om te delen, maar ook zeker leuk voor over een jaar, wanneer Timehop je weer laat zien welke foto jij ook alweer plaatste. Ik heb zoveel mooie foto’s en alleen digitaal bewaren vond ik zonde…

Het afgelopen half jaar is er veel veranderd in ons leven. De grootste en mooiste verandering is uiteraard de geboorte van de Pipster. Mijn telefoon maakte overuren om de mooiste plaatjes te schieten, om er maar voor te zorgen dat ik geen seconde zou vergeten. En dan??? Naast iedere dag terug scrollen naar de foto’s van de mini baby… staan de foto’s gewoon op mijn telefoon. Zonde….

fotocollageEr is zoveel gebeurd het afgelopen jaar, zoveel fijne en bijzondere dingen en ik wil dingen niet vergeten. Natuurlijk zitten de mooiste herinneringen in mijn hoofd, maar een beeld zegt soms ook zoveel. Dus die foto’s zijn me dierbaar, maar ik hou niet van 500 fotolijstjes in mijn woonkamer.

Gelukkig kwam Easycollage met de vraag of ik een collage wilde maken om de mooiste foto’s te bewaren. Mijn mooiste herinneringen op canvas, poster, aluminium of plexiglas en ik hoefde er niet 1 te kiezen, want in een collage horen meerdere foto’s, wat voor een twijfelaar als ik een fijne bijkomstigheid is.

Easy peasy
Het werkt echt mega makkelijk (ik snap nu ineens de naam). Op de site kun je foto’s van je computer, maar ook foto’s van je Instagram super makkelijk invoegen. Merendeel van mijn mooiste foto’s deel ik op Instagram en daarom ging ik daar tussen zoeken. Als je wil kun je de foto ook nog wat bewerken in het programma. Echt heel erg makkelijk en snel.

easycollageIk koos voor een 80 x 80 canvas van 4,5 cm dik, met daarop 16 foto’s, allemaal vierkant zodat ze een beetje de Instagram vibe houden. En wat is hij GAAAAAAAF. Ik ben er nog blijer mee dan ik had verwacht, de kleuren zijn mega mooi, de foto’s scherp en hij past perfect op de plek die ik in gedachten had. Namelijk in het trappengat, zodat we er iedere dag meerdere keren voorbij lopen en hem kunnen bekijken.

Samen met de spruit bekijken we de foto’s iedere keer als we er langs lopen. Hij kan zich alle momenten nog herinneren, omdat alles van het afgelopen half jaar is, dus hij benoemt alles wat we gedaan hebben. Bijvoorbeeld dat mama hem in de wolken gooit, echt heerlijk.

WIN:
Hoe gaaf is mijn canvas en hoe gaaf is het dat ik een collage mag weggeven ter waarde van 100 euro. 100 euro waarvan jij een super grote collage. Daar kun je dus echt een hele gave collage van maken voor in je woonkamer, slaapkamer, keuken of dus je trappengat. Je kan echt alle kanten op, dus voor ieder wat wils.

Hoe doe je mee?
– Like dit bericht op de Facebook van Lief thuis
– Laat me weten wat voor collage jij zou inrichten…

Extra winkans???

– Tag op de Facebook van Lief thuis iemand die misschien ook kans wil maken op deze collage…
– Delen is lief…

LET OP!!! Zorg dat je de Facebook van Lief thuis volgt, want daar wordt de winnaar op bekend gemaakt.

Volg:
Share:

24 Reacties

 1. Marit Kroes ​​
  28 januari 2018 / 06:19

  Wauw! Super leuk zo’n collage! Ik ben onlangs bevallen van onze 3e zoon en wij zijn als gezin nu compleet. Daarnaast gaan we binnenkort verhuizen naar ons droomhuis.. Hoe mooo zou het zijn als we daar zo’n canvas kunnen ophangen met foto’s van alle mooie momenten van ons mooie gezin!

 2. Natasja
  28 januari 2018 / 07:17

  Wat een mooie collage. Ik loop al bijna 3 jaar achter met foto’s uitzoeken en kan moeilijk kiezen dit zou dus super zijn kan ik meerdere foto’s in 1 x gebruiken en zou ook nog eens een mooi verjaardags kado zijn voor volgende week!! Ik ga duimen

 3. Irena
  28 januari 2018 / 07:38

  Wat een gaaf collage heb je gemaakt. Ik doe graag mee aan de winactie. Ons leventje is de afgelopen maanden ook veranderd door de komst van ons tweede kindje. Ik loop hierdoor wat achter in foto bewerking. Hoe gaaf zou een collage zijn van trotse grote zus met haar broertje!

 4. Annabel de Ruiter
  28 januari 2018 / 08:07

  Zo leuk geworden! Wij hebben ook geen fotolijstjes staan . Ja 1 op onze slaapkamer van toen ze net geboren was. Daar kijkt ze graag naar. ‘Dat was iik’. In de woonkamer een canvas, van 1 foto, maar van 2 jaar geleden. Zoveel mooie fotos’s daarna ook weer gemaakt. Daar zou ik graag een collage van maken. Wat gaat het hard! Onze mop is bijna al weer 4 .

 5. Daphne
  28 januari 2018 / 08:29

  Super tof!!! Deze zou ik heel graag willen maken van de foto’s van m’n zoontje van 13 weken. Nu al zoo veel leuke en mooie foto’s, maar vooral hele dierbare herinneringen.

  Hij is te vroeg geboren en we hebben heel veel mooie foto’s uit het ziekenhuis die ik graag een bijzonder plekje wil geven in ons huis, voorheen wist ik nog niet hoe maar dit zou de ideale manier zijn!

 6. 28 januari 2018 / 08:40

  Wauw jullie collage is ook super mooi!mooie heldere foto’s ook!

  Ik doe heel graag mee,wij hebben na de geboorte van onze zoontje Arvin een newborn/familie shoot gedaan hoe tof zou het zijn,alle foto’s in 1 collage

 7. Manon
  28 januari 2018 / 09:02

  Oh te gek! Wij zijn nu bezig met onze bovenverdieping gezellig te maken en zo’n collage zou zo tof zijn. Ik ga ‘m dan natuurlijk maken zoals jij: met m’n gezinnetje <3

 8. Anna
  28 januari 2018 / 09:12

  Ooooh wowww dit is heel gaaf! Ik ga binnenkort verhuizen met mijn dochter en dit zou echt geweldig zijn in de nieuwe woonkamer..!

  Facebook: An Na

 9. Marjolein
  28 januari 2018 / 10:34

  Wat gaaf! We hebben in ons nieuwe huis bij de eettafel nog steeds een witte muur en geen idee wat er moet komen, maar nu wel! Foto’s van ons, onze dochter en dieren.

 10. Kristel
  28 januari 2018 / 10:45

  Wow wat gaaf.

  Super leuk zo’n collage met foto’s van ons gezinnetje. Met onze 2 dochters van 5 maanden en 3 jaar. We hebben ook heel veel foto’s 🙂

 11. 28 januari 2018 / 10:55

  Mooie momenten in je leven die je reden tot dankbaarheid geven !
  Instagram volg ik onder Momzymom
  Twitter onder MissMomzy
  Pinterest onder DinyG

 12. Carolien Hak
  28 januari 2018 / 10:59

  Wat een gave collage! Ik zou graag zo’n collage willen met foto’s van ons kersverse gezinnentje! Mijn zoontje is is ouder dan Pip! Zou heel tof zijn!

 13. Lynn Mahieu
  28 januari 2018 / 13:32

  Wauw wat mooi!!! Ik hoef niet te twijfelen, ik zou net zoals jou foto’s van de laatste maanden gebruiken aangezien wij sinds 3 maanden trotse mama en papa geworden zijn van een kleine vrolijke meid! Ik denk dat wij hem boven de tv zouden hangen zodat iedereen die in de zetel gaat zitten meteen onze prachtige foto’s kan zien hangen! 😀

 14. Tamara
  28 januari 2018 / 15:39

  Ik zou een zelfde soort collage maken als jij. 28-09 mama geworden van mijn tweede kindje, dus de mooiste foto’s uit die periode zouden geweldig zijn om aan de muur te hangen ❤️

 15. Jolanda
  28 januari 2018 / 16:55

  Super gave actie. En hier heel welkom in ons huis waar we na een verhuizing langzaamaan een echt thuis van maken! Maar helaas geen facebook dus pech voor ons! Succes verder!

 16. Carolien
  28 januari 2018 / 17:11

  Ja heeel leuk, eindelijk wat aan onze lege woonkamermuren. Foto’s van ons boefje van 1,5jaar!

 17. Marieke
  28 januari 2018 / 18:27

  Als alles goed verloopt trekken we in juni/juli in ons 1e koophuis, daar zou hij super leuk staan!! Ik zou ook gaan voor de vierkante foto’s, omdat ik dat een erg mooie stijl vind.
  Duimen maar 🙂

 18. 28 januari 2018 / 19:22

  Leuke winactie! Ook al laat ik deze aan me voorbij gaan.

 19. Marian B
  29 januari 2018 / 13:47

  Ja, heel graag! Zoiets staat op mijn verlanglijstje, dus deze kans laat ik niet lopen 😉

 20. Chantal Obbink
  29 januari 2018 / 16:08

  Wat gaaf zeg! Onze woonkamer mist nog een persoonlijk tintje. Een fotocollage zou fantastisch zijn. Ook ik kan niet goed kiezen uit al mijn foto’s. Dit is echt een mooi idee! Ik doe graag mee en wie weet….

 21. Anita H.
  2 februari 2018 / 01:07

  Ik doe mee! En ik wil wel graag een familiecollage.

 22. Els Wanders
  2 februari 2018 / 15:13

  Ik vind zo’n vierkante collage ook erg mooi. Zou er dan eentje maken met foto’s van de kindjes / ons gezin, en denk ik in de woonkamer hangen.

 23. brants harry
  11 februari 2018 / 19:37

  een collage van de kleinkinderen zou mooi zijn

 24. kempenaers anita
  11 februari 2018 / 19:44

  foto’s van de kleinkinderen in de collage zou mooi zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *