Dit WIL ik, dankzij social media…

Blogs, instagram, maar vooral ook Facebook heeft mij al regelmatig geinspireerd dingen te doen of te kopen. Je wil niet weten hoe vaak ik vriendinnen tag omdat wij iets zo graag willen proberen, of doen. Ik kan mezelf bedwingen, ik hou me in, tenminste….meestal. Ik deel vandaag met jullie de dingen die ik ook wil dankzij social media of blogs.

Vandeweek kwam ik deze blog tegen bij iemand. Ben jij dat? Let me know, dan link ik even naar je, want ik kon je zo niet vinden, maar  vond het dus een erg leuk idee.

Blackheads mask
Al een dik jaar of langer zie ik iedere keer dat zwarte masker voorbij komen waarbij je GEGARANDEERD alle mee-eters uit je neus en kin verwijdert. Ik wil dat testen, ik ben benieuwd. Iemand al geprobeerd? Werkt het?

Notitieboekjes
Zie ik bij iemand in een shoplog of foto voorbij komen van een fantastisch notitieboek of andere school spullen of stationary zoals het op de volwassen manier heet. Dan wil ik het HEBBEN. Zo heb ik ook een voorraad notitieboeken van heb ik jou daar en liggen er twee happiness planners van HEMA in mijn kast, omdat het de laatste twee waren. Ik dacht, leuk cadeautje…ofzo.

Alles van Action wat mooi, nuttig handig is
Een Action shoplog gezien? Ik plan alweer een ritje naar de Action. Andere mensen weten altijd de geniaalste dingen te vinden bij Action. Voor zichzelf, voor in huis, of voor de kleinen. Zo wil ik nu eigenlijk de stickerboeken die ze daar hebben kopen voor onze spruit. Ideaal om inspiratie op te doen bij anderen en dan zelf met een duidelijk doel te gaan. (en dan toch met veel meer thuis te komen)

Met m’n dochter of zoon liedjes zingen op de bank terwijl ik gitaar speel
Hebben jullie dit fantastische filmpje gezien? Ik smelt weer als ik er naar kijk. Dat heerlijke meisje op de bank die met haar vader You’ve got a friend in me zingt. Ik ben geen vader en heb geen dochter, maar als ik leer gitaar spelen, misschien kan ik het dan over een paar jaar ook met mijn zoon? IK WIL IK WIL… Speciaal voor iedereen die hem nog niet kende (of weer even wil genieten), hier het filmpje….

Bloomon
Ik hou van bloemen. Zelf haal ik ze soms in huis, maar meestal zijn onze vazen toch leeg. Alleen wanneer het seizoen van de pioenrozen er is weet mijn lief me weer te verrassen, dat zijn mijn lievelings en als hij die ziet staan dan haalt hij die (nadat ik dan al een paar keer heb geroepen dat er weer pioenrozen zijn) Ik hou vooral van veldboeketten, weinig groen, veel bloem, weg met al die onnodige takken en opvulling. Blommen biedt echt prachtige boeketten aan, maar de prijs heeft me toch nog tegen gehouden, vast niet duur voor zo’n mooi boeket iedere maand, maar je zit er wel een tijdje aan vast en het is een vaste maandelijkse kost, die ik nu niet uitgeef, want zoals ik al zei, de vazen hier zijn meestal leeg.

IJsland
Al tijden zie ik de mooiste plaatjes van zwemmen in die natuur baden in IJsland voorbij komen. Van die Geisers, terwijl het ijskoud is, met je lichaam in warm water. OOIT wil ik naar IJsland.

Kleinschalige webshobs leegkopen
Als je op instagram of Facebook actief bent en je liked wat kinderkleding dingen, dan zie je de leukste wegshops met de leukste kinderdingen voorbij komen. Ik wil Lidor leegkopen, maar ook menig klein webshopje. Ik vind het sowieso gaaf en super knap dat mensen die stap durven zetten om een webshop te beginnen.

Ball pit cocktail bar
Hoe leuk is het om in een volwassen formaat ballenbak te zitten. Dan bedoel ik niet zo’n laagje gekleurde kinderballenbak bij Ikea, of een krijspaleis. Echt tot je middel in de ballen staan, liggen en gek doen en ondertussen cocktails drinken. Ik zie mij al staan met mijn vriendinnen.

Heeft het veel invloed op jullie? of ben ik de enige?

Volg:
Share:

5 Reacties

 1. 28 februari 2017 / 10:09

  Ja notitieblokjes, ik herken het meteen, altijd als ik bij de action ben moet ik weer een nieuw blokje kopen… haha

  • Liefthuis
   Auteur
   1 maart 2017 / 19:27

   Yep guilty hahahaha net als bij Hema

  • Liefthuis
   Auteur
   1 maart 2017 / 18:47

   Ooow jaaa folders, die doen het hier ook nog altijd goed

 2. 1 maart 2017 / 18:38

  Ik ben niet een heel getallenteerde make upper, dus de mooie producten die voorbij komen wil ik altijd graag proberen. De blackhead masker staat ook hoog in mijn lijst. Verder ben ik altijd verliefd op het interrieur van een ander. Mijn kids zorgen ervoor dat alle gezellige dingentjes beter weggezet kunnen worden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *