GESLOTEN: WIN een dagje ontspannen voor 2 in Thermen Bussloo…

Afgelopen week konden jullie al lezen over het ultieme verrassings en verwen weekend dat ik vorige week met een vriendin had. Een heerlijke dag ontspannen, lekker eten en genieten, wat hebben we het fijn gehad. Wil jij ook een dagje weg? Goed nieuws ik mag twee kaarten weg geven…

Afgelopen maandag kreeg ik veel reacties dat jullie ook zin hadden zo’n uitje. Of dat jullie het toch altijd wel spannend vonden zo’n sauna bezoek. Niet nodig…natuurlijk is het even awkward, maar dat is zo snel weg en je kan echt ultiem relaxen en komt helemaal ontspannen thuis van zo’n dagje.

Zoals ik al zei mag ik van Thermen Bussloo twee vrij kaartjes weg geven. Wat kun je dan precies winnen? Twee toegangskaartjes voor een dagje sauna, poedelen en ontspannen t.w.v. 33,50 per persoon.

Ga dus met je lief, je vriendin, je moeder, zus of collega een dagje ontspannen. Of doe eens gek en ga twee keer een dagje alleen.

Hoe maak je kans?
– Laat hieronder een bericht achter met dat je wil winnen en met wie je wil gaan.
– Like dit bericht op de facebook pagina van Lief thuis (Delen vind ik lief 🙂

Over een week maak ik de winnaar bekend op de facebook pagina van Lief thuis. Dus zorg dat je die ook volgt.

Heel veel succes!!!

Volg:
Share:

27 Reacties

 1. Marielle
  10 februari 2017 / 07:28

  Ik hou van de sauna! Is de ultieme ontspanning voor manlief en mij! En therme busloo is te ver weg, dus betekend t dat we een hotelletje moeten boeken! Win-win situatie dus!! Wij zouden erg graag winnen!!!

 2. Renee van den hurk
  10 februari 2017 / 07:56

  Ik zou super graag weg willen met mijn zusje Alex van den hurk

  • Rick
   10 februari 2017 / 16:54

   Met Renee van den hurk! Omdat ze een leuke buurvrouw is!!

 3. Manon
  10 februari 2017 / 08:26

  Als echte sauna liefhebber kan ik deze winkans niet laten schieten. Thermen Bussloo staat nog op mijn lijstje dus zou ze graag winnen om met mijn goede vriendin heen te gaan als ze bevallen is van haar tweede kindje!

 4. 10 februari 2017 / 08:37

  Mijn man (Jamie) en ik zijn al TE lang niet meer naar de sauna geweest en hadden het er toevallig laatst over dat we echt weer eens moesten gaan. Bij deze sauna zijn wij nog nooit geweest, dus zouden het graag eens gaan ervaren 🙂

 5. Isa
  10 februari 2017 / 08:37

  Ik waag gewoon een gokje en doe mee. Ik zou heel graag samen met mijn allerliefste (aanstaande) man gaan. Want behalve papa en mama zijn, wat heerlijk is natuurlijk, is tijd samen ook heerlijk!

 6. 10 februari 2017 / 08:59

  Jaaaaaa ik wil! Heerlijk ontspannen met mijn dikke buik 🙂 Mijn man houdt er niet van, dus ik ga met mijn lieve vriendin Manon!

 7. Anna
  10 februari 2017 / 09:13

  Ik doe graag mee… ik zou dan een lieve vriendin meenemen…

  • Anna
   10 februari 2017 / 09:14

   Facebook: An Na

 8. Rianne
  10 februari 2017 / 09:53

  Oh heerlijk! Nu zo net na de bevalling lijkt me zo n dagje ontspannen heerlijk! Samen met Daphne graag!

 9. Trees
  10 februari 2017 / 10:39

  Wat heb ik daar een zin in…..samen met vriendin collega Oma…..na een winter met snotterende kleinkinderen vermoeide moeders en vaders,en al wat er bij hoort…..

 10. Emmy de Graaf
  10 februari 2017 / 15:11

  Niet voor mijzelf maar voor mijn oud-collega Mariëlle en haar man. Omdat ze lief is

 11. Lisa
  10 februari 2017 / 16:07

  Even bijkomen, dat kan mijn lieve vriendin Esther Slootjes wel gebruiken. Lekker samen kletsen en gezellig wat eten, dat hebben we wel nodig na een week vol met verkeersongelukken en zwangerschapsstress! En zeg nou zelf: daarvoor is thermen Bussloo toch de ideale remedie?

 12. Henrieke
  10 februari 2017 / 16:36

  Eigenlijk ben ik vorige week nog met mijn lief naar de sauna geweest. Een heerlijke onderbreking voor een beetje stressvolle periode. We hebben er echt heerlijk genoten en wat was het lekker warm!

  Nou is ondertussen mijn oma overleden en mijn handen voelen alweer aan als ijsklompjes.. Dus als het mag dan neem ik mijn lief natuurlijk gewoon weer mee. 🙂

 13. JoJo
  10 februari 2017 / 19:47

  Ik heb geen fb, maar je post of thermen wel gelijk door geappt naar een vrienden ! Dat wij dat ook maar eens moesten doen, zo een dagje en een nachtje ! Dus met haar wil ik en dan boeken we ook dat hotel erbij 😉

 14. Jasmijn
  10 februari 2017 / 21:48

  Wat leuk! Ik houd zo van sauna bezoekjes! Thermen Busloo staat nog op het lijstje. Dus dit zou super tof zijn om te winnen. Ik zou dan gaan met m’n lieve vriendinnetje Savannah die nu druk aan het klussen is in d’r huisje.

 15. 11 februari 2017 / 12:15

  Ja ik doe graag mee, om samen met mijn moeder of mijn vriendin een dagje weg te gaan.

 16. Marian
  11 februari 2017 / 12:59

  Mijn zusje en ik zijn eind vorig jaar beide bevallen. Een dagje ontspanning kunnen we wel gebruiken 😉

 17. 13 februari 2017 / 15:36

  Heerlijk! Ik ga graag naar de sauna. Samen met een vriendin probeer ik 2x per jaar te gaan. Naar Bussloo nog nooit geweest, maar zeker op mijn lijstje!

 18. Diana
  13 februari 2017 / 16:38

  Die graag mee om mijn man te verrassen…!

 19. Fleur
  18 februari 2017 / 18:23

  Ja!!!heel graag met een vriendinnetje of mijn eigen Rogier. Tijd voor ontspanning. Kan met mijn bekkeninstabiliteit niet veel ondernemen. Heb jij ook last van gehad toch? Hoe gaat het met jou?

  • Liefthuis
   Auteur
   19 februari 2017 / 13:01

   ooooh wat een ellende die bekken. ja zeker veel last van gehad. Het gaat nu een stuk beter, het is niet wat het geweest is, maar ik kan weer vooruit. Wat bij mij hielp was volle bak pijnstillers waardoor ik iets meer kon (opletten niet door de pijn gaan) maar daardoor wel spierkracht op kon bouwen. Leuk dat je meedoet

 20. steven
  19 februari 2017 / 10:54

  Ik wil de kaarten graag winnen om met mijn vriendin samen even te ontspannen. Even geen papa en mama!

  • Liefthuis
   Auteur
   19 februari 2017 / 12:59

   Klinkt heerlijk, leuk dat je meedoet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *