GESLOTEN WIN een invulboek naar keuze van Studio Ins en Outs

Invulboeken…ik hou er van en als je me al even volgt dan weet je dat. Ik vond het tijdens de zwangerschappen en in de eerste jaren van de mannen een ideale manier om echt even stil te staan bij het moment. Even pas op de plaats en bewust kijken naar groei, ontwikkeling en mooie momenten die je wilde blijven herinneren…. Hoe gaaf is het dan ook dat ik nu een invulboek naar keuze mag weggeven van Studio Ins en Outs.

Alle boeken
Wat ik het aller tofste vind aan Studio Ins en Outs is dat ze zo’n volledig aanbod heeft. Bedenk een invulboek en ze heeft het. Van zwangerschap, tot eerste jaar, kraambezoek, uitspraken, maar ook alles voor je bruiloft. Daarnaast heeft ze een heel nieuw boek ontworpen, namelijk het ‘Jaarboek’. Nooit meer een maand die, zonder bewust bij stil te staan, voorbij gaat. Een stok achter de deur om aan het einde van het jaar niet te zeggen… ‘goh het is voorbij gevlogen, geen idee wat er allemaal gebeurd is….’Daarnaast is alles in de kleur te krijgen die jij wil, met een elastiek in de kleur die jij wil en bijpassende tape, stickers, plaatjes. Echt ongelofelijk hoe veelzijdig haar shop is.

Met liefde gemaakt
Wat ik zo tof vind is dat Irene, vol liefde aan haar shop werkt en dat zie je. Ik ben zelf natuurlijk ook hard aan het werk voor mijn twee bedrijven en ik vind dit zo gaaf om te zien. Net zoveel liefde of passie als ik… Ze is zo volledig en zo uitgebreid. Ook haar actieve Facebook community met allemaal tips en tricks rondom het invullen van je boeken en allerlei challenges die ze op zet, zorgen ervoor dat je een stok achter de deur hebt om de boeken in te vullen. Boordevol inspiratie en leuke ideëen zit ze.

Dus neem zeker eens een kijkje in haar webshop en het leukste is natuurlijk dat ik vandaag een invulboek naar KEUZE weg mag geven. Te leuk toch…

Win win win:
Hoe maak je kans…

Extra winkans (ondertussen weten jullie he 🙂

 • Tag iemand die misschien ook kans wil maken op een invulboek
 • Delen vind ik lief 🙂

Heel veel succes…

Volg:
Share:

2 Reacties

 1. Marian B
  3 november 2018 / 17:04

  Wat zijn er veel invulboekjes! Ik zou graag een Happy Moments boekje (roze) willen voor alle grappige uitspraken die mijn dochter maakt en nog gaat maken.

 2. Nicole
  5 november 2018 / 09:45

  Dit zijn leuke boeken. Ik doe mee 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *