GESLOTEN WIN: Een kussenset voor je Tripp Trapp van Ukje.nl…

Mooie kinder en baby spullen… ik blijf er een zwak voor houden, vooral wanneer ze ook nog eens praktisch zijn. Ukje.nl, heeft dat fantastisch begrepen, want van een eigen stoelzitten opvrolijken is dit bedrijfje uitgegroeid tot een plek waar iedere moeder een hoes kan vinden voor de stoelen van haar mini.

We love de herfst en okergeel
Wij eten graag zo lang mogelijk buiten en dit jaar hadden we natuurlijk mega veel geluk met het mooie weer. Wat hebben we lang buiten kunnen eten en dat voelt voor mij als rijkdom…ik weet niet waardoor, maar er kleeft iets magisch aan. Onze Tripp Trapp stoelen verhuizen van de keuken naar de tuintafel en zo kunnen we makkelijk alles buiten eten. Met de herfst en de daarbij horende herfstkleuren in aantocht, is onze nieuwe stoelzitting van Ukje.nl natuurlijk helemaal fantastisch. Ik hou van Oker geel en de Pipster zit heerlijk zacht.

Noem maar op
Maxi cosi hoes (aanrader want die dingen worden VIES en zo’n hoes is makkelijker te wassen), voetenzak voor de kinderwagen of autostoel, autostoel hoezen voor verschillende modellen, Tripp Trapp kussensets voor de newborn seat en de babyset en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Hoe tof is het dat ik een stoelzitting voor de Tripp Trapp weg mag geven. Jullie weten dat ik sinds een jaar ook groot fan ben van de Tripp Trapp stoel. Dagelijks worden beide stoelen veel gebruikt, de Pipster in de Baby set en de Spruit kan zelf in en uit zijn stoel klimmen.

WIN WIN WIN:
Hoe maak je nu kans?
– Like dit bericht op de facebook van Lief thuis
– Laat weten voor wie je wil winnen.

Extra winkans:
– Abonneer je op mijn Youtube kanaal (super simpel, klik op de rode knop)
– Tag iemand die misschien ook kans wil maken. Iedere TAG is een nieuwe kans.

LET OP!!! Zorg dat je de Facebook van Lief thuis volgt, want daarop wordt bekend gemaakt wie de winnaar is.

Heel veel succes….wie weet zit jullie mini ook snel op deze fijne kussenset.

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Marian B
    31 oktober 2018 / 21:24

    Ik zou graag winnen voor mijn dochtertje zodat ze lekker zacht en hip kan zitten! We hebben een oud kussentje van haar broer nog, die kan weer terug naar hem en dan krijgt zij er eentje voor haar zelf. Nu ook geabonneerd op je YouTubekanaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *