WIN een set STEKKELS….en 47 andere prijzen – Sinterklaas bloghop

Vandaag is het eindelijk zover, Sinterklaas komt (als het goed is) aan in Nederland. De sinterklaas sfeer is compleet en wat heb ik er een zin in. De spruit krijgt het dit jaar zo bewust mee, Sinterklaas journaal, sinterklaas films, schoen zetten en wij zijn druk aan het verzinnen wat voor leuks we de mannen gaan geven en hoe we het gaan vieren. Heerlijk….Om te vieren dat Sinterklaas weer in het land is, doen maar liefst 48 bloggers mee aan een Sinterklaas bloghop. Bij 48 bloggers maak je kans op verschillende prijzen. Dus spreid je winkansen, de decembermaand is vaak al duur genoeg, dus maak een rondje langs alle bloggers. Ik stuur je zo vast door naar de volgende.

Het perfecte Sinterklaas cadeau
Als jullie me al even volgen dan weet je dat ik fan ben van de Stekkels. Ik schreef er al eerder over en vind het dan ook super tof dat ik nu een set Stekkels mag weggeven. De gaafste bouwblokken die de fantasie van je kind prikkelen, maar ook ontzettend uitdagend werken. Je kan ze gebruiken in combinatie met allerlei ander speelgoed. Zoals trein of racebanen, maar hier thuis worden ze ook vaak gebruikt in het spel met dieren en dino’s. Eerder schreef ik al over de gave Stekkels en we mogen ze nu ook verkopen in onze eigen webshop Feestje van hout. Het is echt het perfecte december cadeau.

Bloghop:
Hoe werkt het ook alweer??? Je komt als het goed is hier via de leuke mamablog By jon en ik stuur je straks door naar een blog met de gaafste inspiratie voor alles voor je spruiten Coolest Kid on the blog om daar kans te maken op de volgende prijs. Als je lekker doorklikt dan kun je mee doen aan alle 48 acties. Super tof…

Hoe doe je mee voor de Stekkels? Super makkelijk…
– Laat een reactie achter onder dit bericht op de Facebook van Lief thuis
– Like de facebook van Karkendiem Stekkels

Extra winkans:
– Tag iemand die ook kans wil maken op deze set Stekkels (iedere TAG is een extra winkans.)
– Delen vind ik lief

Zorg dat je Lief thuis op Facebook volgt, want daar wordt de winnaar bekend gemaakt.

Nu door naar Coolest Kid on the blog en een hele fijne eerste dag van het nieuwe jaar. Het belooft een mooi jaar te worden…

Volg:
Share:

25 Reacties

 1. 17 november 2018 / 08:04

  Bedankt voor de terg koppeling naar mijn blog. Ik maak ook even een rondje. Fijne bloghop dag!

 2. 17 november 2018 / 08:36

  Dit is leuk zeg! Ik heb nog nooit eerder zoiets gezien! Erg gaaf en goed voor de ontwikkeling, i`m in!
  Liefs

 3. Selina
  17 november 2018 / 08:46

  Wat leuk zeg! Ik ken dit helemaal niet. Onze meid is gek op bouwen en snel verveelt maar met stekkels Jannie je gewoon echt niet vervelen!!

 4. 17 november 2018 / 09:52

  Oooohh waaauuuw die staat al een tijdje op ons duurzame verlanglijstje <3

 5. Sofie Mondelaers
  17 november 2018 / 11:03

  Wat leuk dit staat zeker op ons verlanglijstje voor ons zoontje. Wat zou hij creatief aan de slag kunnen hiermee

 6. 17 november 2018 / 11:05

  He wat leuk! Heb er nog nooit van gehoord, maar super leuk!

 7. Marjo
  17 november 2018 / 12:14

  Wat een mooie bouwstenen dit vinden mij kids vast fantastisch

 8. Marian B
  17 november 2018 / 13:52

  Dat ziet er inderdaad leuk uit! Creatief en uitdagend dat gaat mijn dochtertje vast leuk vinden, en ‘grote’ broer misschien ook nog wel. Ik doe graag mee. Een fijne Sinthop gewenst!

 9. 17 november 2018 / 13:59

  Wat een gaaf speelgoed. Ik kende het nog helemaal niet! Veel bloghopplezier!!

 10. elisabeth maria martina
  17 november 2018 / 18:32

  wat een mooi gebaar, verras mijn kleinzoon maar met dit prachtige exemplaar #duimenmaar

 11. Cindy
  17 november 2018 / 19:23

  Leuk nieuwe uitdaging voor mijn koppies van kids.
  Ook mama lijkt het super.
  Ik waag di ed kans.

 12. Stacey katuin
  17 november 2018 / 19:28

  Wat grappig, eens wat anders dan die standaard blokken die voorbij komen waarbij je ook nog eens erg creatief wordt door de verschillende vlaktes. Snap wel dat het een favoriet is. Ik doe graag mee voor eerste mini one.

 13. G.T.
  17 november 2018 / 22:51

  Ik heb ze eerder op je blog gezien (en toen helaas niet gewonnen), dus ik waag gewoon weer een kansje, als dat mag. Ik heb helaas (nog steeds) geen FB.

 14. Marjolein
  18 november 2018 / 07:57

  Al vaker gezien en denk dat onze dochter met veel plezier gaat bouwen 🙂

 15. Anouk
  18 november 2018 / 13:45

  Super leuk lijken ze me en ik zou ze heel graag winnen voor mijn eigen zoontjes of voor de kindjes van mijn klas. Ik werk in het Speciaal onderwijs.
  Ik ben alleen helemaal gestopt met social media als Instagram en Facebook (Wat een rust brengt dat, kan ik vertellen). Dus ik denk niet dat ik nu kan meedoen jammer genoeg. 🙁

 16. Oma Will
  18 november 2018 / 19:14

  Zó leuk om weer mee te doen met de Sinterklaasbloghop.
  Alleen niet hier, want ik heb geen facebook.
  Had graag meegedaan voor mijn kleinzoon.
  Heb geloved en geliked op Bloglovin.

  • Liefthuis
   Auteur
   18 november 2018 / 20:48

   Hoi Oma Will, Je kan uiteraard ook gewoon op deze manier mee doen 🙂

   • Oma Will
    18 november 2018 / 22:11

    O, dank je wel, lief van je dat ik mee mag doen.

 17. Monica
  18 november 2018 / 19:18

  Super idee om houten speelgoed te laten winnen. Zo mooi en uitdagend! Zou dit graag winnen voor mijn kleinzoon Lars. Succes verzekerd!

 18. Kelly Aarts
  18 november 2018 / 21:47

  Ik heb ze al eens langs zien komen via een nieuwsbrief. Sta zelf voor de klas, en daar is het ook heel gaaf materiaal voor. Maar zou er toch eerst lekker mijn meiden thuis mee laten spelen, voordat ik ze mee zou nemen naar de klas haha. Vind ze zelf stiekem ook heel leuk 😉

 19. Claudia Diependaal
  21 november 2018 / 13:31

  Hoi hoi!

  Ik vond het al raar dat er misschien nog een Jodi was haha. Mijn kleindochter was zo blij met mijn gewonnen prijs bij jou. Alles hangt in huis voor Sinterklaas. Nogmaals bedankt.

  Ik doe heel erg graag mee. Lijken me echt geweldig deze blokken!

  Groetjes Claudia!

  • Liefthuis
   Auteur
   21 november 2018 / 21:40

   Hahahah wat grappig 🙂 dat ben ik ook inderdaad

 20. Miekske Dingens
  26 november 2018 / 18:23

  hopelijk nog op tijd, voor dit super mooie speelgoed! Vind het geweldig dat het zo ‘open-minded’ is, dus fingers crossed!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *