GESLOTEN WIN: Een Twinning set Soxs.co – Nooit meer koude voeten…

Het liefste loop ik op blote voeten thuis, in ieder geval geen schoenen, die schop ik bij binnenkomst meteen uit (overal schoenen door het huis zwervend als gevolg, sorry honey) Nu het kouder wordt is het toch wel lekker om iets aan mijn voeten te hebben en als je me al even volgt dan weet je wat een van mijn grote favorieten is. Namelijk…..de hoge sokken van Soxs.co.Ik leef op die sokken. Heb al 1 paar helemaal versleten en heb nu mijn derde paar in mijn bezit. Ideaal zodat ik twee paar kan afwisselen wanneer er 1 in de was zit.

Mijn liefde begon…
Toen ik twee jaar geleden door de ziekenhuis winkel in Nijmegen liep na een onderzoek voor mijn bekkenproblemen, spotte ik de sokken. Ik mocht van mezelf een cadeautjes kopen (treat yourself) en dat winkeltje is geen standaard ziekenhuis winkeltje, maar echt een hele leuke. Ik zag leuke dingen voor mezelf, maar dus ook de sokken van Soxs.co. Ik viel voor die voor de mini’s. Deze babysokjes, kun je personaliseren met een bijgevoegd flesje met anti slip vloeistof. Ik schreef de naam van de spruit en wat andere leuke dingen onder op zijn sokken. Ideaal, hij gleed niet uit, maar het was nog gaaf ook.

Dit werd zijn eerste Sint cadeau dat jaar.
Toen de spruit ze regelmatig aan had merkte ik hoe lekker ze waren. Ze gingen echt naar zijn voet zitten en waren heerlijk soepel, maar na de was weer lekker strak om je voet. De sokken bleven mooi en het anti slip bleef goed zitten. Ik wilde ze stiekem zelf ook, dus voor Kerst vroeg ik mijn eerste paar en die deed ik een half jaar lang niet meer uit. Nou ja… uiteraard deed ik ze wel eens uit, maar als ik thuis kwam, gingen mijn schoenen uit en deze sokken aan.

Geitenwollen sokken
Soxs.co zijn eigenlijk gewoon geiten wollen sokken, maar dan anti prik en met een tof label. Ze zijn heerlijk in plaats van sloffen en eerlijk… ik vind ze er ook gewoon heel tof uit zien. Ik had al twee paar grijze (zoals de original geitenwollen sokken) maar nu ook deze gekregen van Soxs.co. Dus ik hoor met alle liefde bij de geitenwollen sokken club, ook al worden de sokken eigenlijk gemaakt van Nieuw-Zeelands schapen wol.

Dubbel feest dus Twinnen….
Lief thuis bestaat 3 jaar, maar deze maand viert ook Soxs.co feest, want die bestaan 4 jaar. Dus dat is reden voor een dubbel feestje. In plaats van 1 set voor jou, mag ik daar ook een set voor je mini bij weggeven.. Hoe gaaf is dat…
Twinning met je mini en samen warme voeten….hoe heerlijk nu de herfst voor de deur staat.

Win win win:
Dit moet je doen om kans te maken.

 • Like deze winactie op de Facebookpagina van Lief thuis
 • Tag iemand die de komende winter ook niet met koude voeten mag zitten. (Iedere tag is een extra kans)

Extra winkans?

LET OP!!! Ik maak de winnaar bekend op Facebook, dus zorg dat je mijn facebook pagina ook volgt. De winactie Loopt tot en met 4 november.

Heel veel Succes…

Volg:
Share:

3 Reacties

 1. Johanna Krijgsman
  26 oktober 2018 / 10:11

  Helaas heb ik geen Facebook meer…☹️

 2. Marian B
  26 oktober 2018 / 10:51

  Wat een leuke sokken! Mijn sloffen zijn versleten en ik zou graag willen overstappen op deze warme en comfortabele sokken. Helemaal leuk als mijn meisje ook een paar heeft, twinnen we ook eens!

  • Liefthuis
   Auteur
   26 oktober 2018 / 11:39

   Jaaa ze zijn super, leuk dat je meedoet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *