GESLOTEN WIN: Je mooiste foto’s op hout van – By woodz

Het zal misschien geen hele grote verrassing zijn dat ik van hout hou. Daarnaast hou ik ook ontzettend van mooie foto’s. Naast dat ik ze op Instagram plaats en ik regelmatig door mijn foto’s scroll op mijn telefoon blijven ze vooral digitaal. Het afdrukken blijft leuk, maar wat doe je er dan mee??? Voor By Woodz zijn hout en foto’s de perfecte combi want ze maakt jouw mooiste foto’s op hout.

Mijn telefoon heb ik bijna altijd ergens in de buurt liggen, want ik wil graag zoveel mogelijk herinneringen bewaren. Ik wil het voor mezelf, maar ook om met mensen te delen op instagram, of bijvoorbeeld met de oma’s. Zoals een echte trotse moeder betaamt, maak ik ontzettend veel foto’s en vind ik de een nog mooier dan de ander. By Woodz heeft echt de perfecte manier om je foto’s te bewaren, daarnaast is het ook een ontzettend leuk sint en kerst cadeau.

Naast de fotoblokken, heeft By Woodz nog meer hele toffe producten.
Je kan bijvoorbeeld je geboortekaartje op hout laten drukken. Hoe mooi om deze te bewaren.

Deze mega grote kist kan gepersonaliseerd worden. Hoe tof… altijd ergens een mooi plekje voor en al het rommelige speelgoed netjes opgeborgen.

Of deze herinneringen kist. Voor alle papieren, rapporten en uiteraard het eerste pakje. Alles netjes opgeborgen en deze box staat ook nog eens mooi in het kamertje.

De volgende set vind ik raakt me het meest, omdat hij zo mooi is, maar ook zo verdrietig. Om op een prachtige manier te herinneren…

 

 

 

Win win win:
Ik mag een Set van drie fotoblokken weggeven met uiteraard jouw mooiste foto’s. (Fotoblok | Set 3 delig Klein ter waarde van 37,95) Zoals op de foto bovenaan dit artikel staat.
Wat moet je er voor doen?

 • Like de winactie op de Facebook van Lief thuis.
 • Reageer op Facebook of Instagram met waarom je deze blokken wil winnen

Extra winkans:

 • Tag iemand die misschien ook kans wil maken op deze blokken. (Iedere Tag is een winkans)
 • Delen vind ik lief 🙂

Heel veel succes  🙂

Volg:
Share:

2 Reacties

 1. Nele
  1 november 2018 / 09:34

  we zijn onlangs verhuisd en hebben nog geen tijd gehad om onze lege muren op te vullen met foto’s van de kindjes. Deze fotoblokken zouden prachtig staan in ons interieur en ik zou er de babyfoto’s van de kindjes op laten zetten.

 2. Marian B
  1 november 2018 / 10:49

  Zoiets vind ik nou echt leuk! Ik doe heel graag mee. Ik ga nog even goed nadenken welke foto’s erop komen, grote kans dat het de kinderen worden 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *