WINNEN VOOR DE DINOFANS – Sinterklaas bloghop 2019

Gisteren was het eindelijk zover, Sinterklaas is met de nodige spanning gearriveerd in ons mooie kikkerlandje. De spruit (4) herinnert zich heel veel van vorig jaar, dus is door het dolle en de Pipster (2) leert voor het eerst sinterklaasliedjes…Heerlijk….Om te vieren dat Sinterklaas weer in het land is, maak je bij mij kans op een super gaaf dinersetje van LIEWOOD.. mede mogelijk gemaakt door Spruit kids conceptstore.

Super tof dat je langs komt bij Lief thuis. Ik ben Jodi… 32 en mama van twee waanzinnig knappe en lieve spruiten, de spruit (Raf 4) en de Pipster (Pip 2). Ik deel hier alles over ons leven, ons webshop bestaan, want Feestje van Hout is ons feestje en daarnaast al onze avonturen. Binnenkort een groot avontuur, want we gaan bijna 3 maanden met de mannen down under… Volg je ons al op instagram @liefthuis? Dus super tof dat je even langs komt en ik hoop je veel vaker te zien.

Dan nu de bloghop…

Een van mijn favoriete kinderwinkels is toch wel SPRUIT kidsconceptstore. Ze hebben niet alleen een webwinkel, maar ook een fysieke winkel bij mijn ouders in de buurt (Deurne) en juist dat vind ik zo heerlijk. Ze verkopen waanzinnig gave en bijzondere kinderkleding en speelgoed merken en om die producten soms even echt te kunnen voelen en zien is toch wel heel leuk. Daarnaast werken er ontzettend leuke meiden en is de winkel bezoeken echt een feestje…
Dus neem snel een kijkje en shop je SINT cadeau’s…


En ik mag dus gewoon een prijs weg geven namens hun. HOE GAAF… Natuurlijk is het iets passend bij Lief thuis… bij onze mannen… Met twee dinofans en mijn liefde voor LIEWOOD (en lekker eten) is dit dino diner setje toch fantastisch. (IK SCHRIJF HEM ER STIEKEM BIJ OP HET VERLANGLIJSTJE) Hoe gaaf is deze set om 5 december in de zak van sinterklaas te stoppen…

Hoe doe je mee voor de Bamboo Tableware Box Set – Dino Mix van LIEWOOD (twv 27,00)? Super makkelijk…
– Laat een reactie achter onder dit bericht op de Facebook van Lief thuis
– Like de facebook van SPRUIT kidsconceptstore

Extra winkans:
– Tag iemand die ook kans wil maken op deze set (iedere tag is een winkans)
– Volg SPRUIT en Lief thuis op INSTAGRAM…
– Delen vind ik lief

Zorg dat je Lief thuis op Facebook volgt, want daar wordt de winnaar bekend gemaakt.


Daarnaast maak je nog 28 keer kans op gave prijzen. Er doen namelijk 29 bloggers mee aan een Sinterklaas bloghop dit jaar. Jullie komen hier via Coolest Kid on the Blog, dank je Astrid…
En nu stuur ik jullie door naar de creatieve mamablog MamaScrapelle voor veel meer mooie prijzen.

Zorg dat je Lief thuis op Facebook volgt, want daar wordt de winnaar bekend gemaakt.

Nu door naar Coolest Kid on the blog en een hele fijne eerste dag van het nieuwe jaar. Het belooft een mooi jaar te worden…

GOOD LUCK…

Volg:
Share:

12 Reacties

 1. Sofie Mondelaers
  17 november 2019 / 09:44

  Wat een leuke actie is doe graag mee

 2. elisabeth maria martina
  17 november 2019 / 10:37

  daar zou ik dolgraag kleinzoon quinn mee willen verrassen dit prachtige kado zal vast nog wel onder de kerstboom passen

 3. Linda Raaijmakers
  17 november 2019 / 16:10

  Ik doe graag mee voor neefje sem
  @lindaenbjorn

 4. Ipie Oudshoorn
  17 november 2019 / 17:18

  Super leuk setje! Zou een leuk cadeautje zijn voor mijn lieve neefje, dus ik maak graag kans

 5. Marian B
  17 november 2019 / 19:53

  Wat een mooi setje! Ik doe graag mee voor het zoontje van mijn vriendin. Altijd leuk om iemand te mogen verrassen.

 6. G.T.
  17 november 2019 / 23:11

  Leuk dat je weer meedoet met een bloghop! Zo heb ik je ooit leren kennen en ik lees nog steeds mee. Wat een toffe prijs van een toffe winkel, daar moet ik toch eens gaan neuzen als ik in de buurt ben!
  Ik weet alleen niet of ik mee kan dingen naar de prijs, ik heb namelijk (nog steeds) geen FB.

 7. Nelly
  18 november 2019 / 10:00

  Superactie, ik doe mee. zit niet op facebook.

 8. Lieke van Veen
  18 november 2019 / 15:08

  Wat leuk ik doe heel graag mee!

  Ik volg beide pagina’s op Facebook (Lieke van Veen)

  • Stacey katuin
   24 november 2019 / 02:44

   Super leuk voor ons binky die het eten aan het ontdekken is

 9. Oma Will
  19 november 2019 / 22:11

  Leuk zo’n Sinterklaasbloghop., doe altijd mee, gezellig.
  Leer steeds nieuwe blogs kennen, leuk!
  Zou nu ook graag mee willen doen voor mijn kleindochter, maar ik heb geen Facebook(privéredenen), maar heb wel geliked en geloved op Bloglovin.

  Hoop mee te mogen doen.
  Fijne Sinterklaas en nu hop ik weer door naar MamaScrapelle.

 10. Linda
  26 november 2019 / 18:25

  O wauw gaan jullie naar Ozzie!! Wat geweldig! Ik spreek uit ervaring, 7 maanden geweest (voordat ik kinderen kreeg). Wanneer vertrekken jullie? Ik ga jullie reis zeker volgen!!

  En ik doe op de valreep nog heel graag mee!! Super tof setje! Sowieso voor Sepp die 1 jaar is en lekker zelf begint te eten, maar vooral voor zijn zijn van net 3 die stapelgek is op dino’s! Ik denk dat zij er het meeste gebruik van zal maken 🙂 En uhm wellicht kan meneer dino ervoor zorgen dat ze weer groente gaat eten 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.