Wishlist voor ons nieuwe huis…Ik wil een boomhut…

Vanaf het moment dat wij ons nieuwe huis bezichtigd hadden en vooral toen we besloten hadden een bod uit te brengen, maakten mijn hersenen overuren. Ik was het huis stiekem al aan het inrichten met onze meubels die perfect passen in ons nieuwe huis. Pinterest is weer een van mijn veel gebruikte apps en iedereen die me vraagt moet er veel gebeuren wil ik het liefste onze plannen vertellen. Ik deel vandaag dan ook de wishlist voor ons nieuwe huis.

Ten eerst hoeft er maar heel weinig te gebeuren in ons nieuwe huis. Hoe bizar ook, want ik ben echt wel kritisch op de inrichting van ons huis, maar het huis is zo goed in onze stijl en smaak dat er maar weinig hoeft te gebeuren qua klussen en verven. Ideaal gezien de timing van kleine broer.

Muur woonkamer
De woonkamer heeft een behangetje wat niet helemaal onze smaak is. Daarnaast zit er een hele gave gaskachel die er nu heel erg uitspringt. We willen het behang er af halen en de muur wit verven met een geverfde lambrisering. Ik denk de kleur early dew, maar dit moeten we nog even bekijken. Ik wil die lambrisering dan over de gaskachel door laten lopen, dit lijkt me heel erg tof.

Oude winkel kast/ toonbank
De mooiste oude toonbanken zie ik op pinterest en marktplaats voorbij komen, maar ik vind ze echt mega duur. Onze woonkamer nu bestaat uit een bank en een stoel en de ensuitekasten, wat voor nu perfect is gezien de kleine ruimte. In onze nieuwe woonkamer hebben we echter heel veel ruimte over, want ook voor daar hebben we alleen nog maar een bank en een stoel. Ik zou het heel gaaf vinden, zo’n oude toonbank met lades en glas in de woonkamer te plaatsen.

Speelhoek
Onze spruit en kleine broer krijgt nu echt een hele gave speelhoek. Eigenlijk moet ik zeggen, speelkamer. We hebben al een kast (Spruits kledingkast) die perfect in die kamer past, maar daarnaast zou ik het wel heel gaaf vinden om nu echt een mooi plekje te maken. Een bureautje en spruits mooie speelgoedkist??? Hiervoor moet ik nog even goed op Pinterest rond struinen, maar die kamer wil ik echt gaaf en helemaal kidsproof maken.

Kamer spruit
Naast de muur in de woonkamer hoeven we beneden niks te verven. Ideaal. De kleur in de keuken vinden we zelf echt mega mooi. Wat ik wel perse wil doen voordat we in het huis gaan, is de kamer van onze spruit klaar maken. Hij krijgt een mega gaaf inbouw bed en qua meubels wil ik nog steeds zijn bureautje gebruiken wat ik eerde liet zien (spruits kamer). We hebben ook al wat aankleding voor de muur, zoals een oude schoolplaat, maar ik wil ook de muren verven. Ik denk dat we gaan voor de slordige lambrisering in een groenige kleur.

Nieuwe wastafelmeubels
Alles in het huis is prachtig. Alles is helemaal onze stijl. In de badkamer zitten echter geen kasten onder de wastafels, daarnaast zijn het van die oude wastafels met een losse koud en warm water kraan. Na wat nadenken lijkt met dat niet ideaal, dus nu ben ik toch op zoek gegaan naar twee nieuwe wastafel meubels. Of een grote….het moet wel bij de stijl passen. Misschien iets met beton? Of een mooie grote witte bak met houten kast?

Robot stofzuiger
Dit lijkt me geniaal en mega handig. Wij hebben geen drempels in het nieuwe huis en zo kan de stofzuiger dan ook het hele huis door. Ik vraag me wel af hoe hij alles meekrijgt, maar hier moet ik me maar eens in gaan verdiepen. Onze stofzuiger heeft zijn beste tijd ook wel gehad, dus een nieuwe is geen overbodige luxe. Zo’n steelstofzuiger van Dyson lijkt me ook ideaal, vooral wanneer onze spruit plaatselijk geknoeid heeft.

Boomhut
Ik vind het zo gaaf als ik merk dat mensen mijn blog lezen. Je wil niet weten hoe vaak ik de volgende opmerking kreeg, als ik vertelde over ons nieuwe huis….Nu kunnen jullie en boomhuten ja die wil ik ook echt, want daar schreef ik ooit over. Mijn lief en ik fantaseren dan ook al over de plaats van de boomhut en hoe gaaf deze kan worden. Wat zou het gaaf zijn als we die volgend voorjaar kunnen maken.

Hangstoel
In de nieuwe kamer van onze spruit, maar ook onder de veranda (klinkt luxe hè) hangt momenteel een hangstoel. Deze nemen de bewoners mee, maar wat ziet dat er gaaf uit. Dus stiekem heb ik ook al op marktplaats gekeken voor hangstoelen.

Er in groeien
Verder zullen we er in moeten groeien. Letterlijk en figuurlijk. Zoals ik al zei hebben wij nog niet zoveel meubels voor de woonkamer, maar zullen wij als we er wonen gegarandeerd dingen kopen en weer weg doen. Zo is ons interieur nu ook tot stand gekomen en zo zal het daar weer gaan. Ik weet wel zeker dat we er meteen mega fijn kunnen wonen met alles wat we al wel hebben…. Ook zullen de plannen de komende maandan gegarandeerd nog veranderen, of komen er nog meer plannen bij. We shall see….

Volg:
Share:

5 Reacties

 1. 17 augustus 2017 / 08:01

  Oh zo heerlijk al die fijne plannen voor je nieuwe huis uitwerken

  • Liefthuis
   Auteur
   17 augustus 2017 / 14:13

   Ja echt heerlijk vind ik het, kan hier nu al van genieten.

 2. 17 augustus 2017 / 13:30

  Haha ja die boomhut he, dat zei ik ook meteen! Wordt een prachtig huis en hoe tof is het om af en toe wat te kopen om het nóg mooier te maken 🙂

 3. 18 augustus 2017 / 11:39

  Boomhutten vind ik ook super! En zo’n robo stofzuiger lijkt mij ook wel wat. Een robo grasmaaier trouwens ook : )

  • Liefthuis
   Auteur
   18 augustus 2017 / 15:31

   Ja hahaha die staat op de wishlist van mijn lief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *