Wishlist voor 2019 – Plannen maken…

Begin 2018 stelde ik voor het eerst een bucketlist op. Een bucketlist klinkt zo definitief, maar ik wilde graag vooruit kijken naar een mooi jaar en besloot op papier te zetten wat ik graag wilde gaan doen. Halverwege het jaar besefte ik me ineens dat bijna heel mijn lijst al afgestreept was, dus dit jaar doen we het weer… Mijn bucketlist voor 2019…

Na een knallend, spannend, veranderend en mega gaaf 2018….wilde ik plannen maken voor 2019. Want waar plannen zijn, zijn nieuwe avonturen. Wat wilde ik allemaal? Wat wilde ik doen, bereiken en behalen?

1 ding is zeker, ik wil meer zoals 2018… Meer liefde, meer mooie mensen ontmoeten, meer van de positieve vibe die ik overhield aan de coaching. Meer van de ‘Let’s do this, why not’ instelling… Meer net als 2018…
Om dan toch een beetje specifiek te zijn, heb ik even goed nagedacht over 2019.

In 2019 wil ik: 
– Lachen…oneindig veel lachen

– Vliegen
Hopelijk kunnen we de wereld verder ontdekken.
– Naar een concert 
Deze kan ik al afstrepen want ik ga naar PINK…Waaa zo gaaf, zoveel zin in.
– Naar een festival
Afgelopen jaar kreeg ik als cadeautje een dagje festival met een vriendin en wat was dit gaaf. Dansen, zingen, hapjes en drankjes. Dit wil ik weer… Dus wie gaat er mee?
– Nog een kindje?
Deze vraag wordt me veel gesteld en ik kan hier niet goed antwoord opgeven. Ik wil heel graag nog een kindje, maar ik denk dat 2019 nog niet ons jaar zal zijn. We hebben zoveel mooie plannen. Daarnaast is een spruitje natuurlijk niet te plannen.
– Kamperen met de vouwwagen
Wat is kamperen met de mannen leuk. Een weekendje zeeland? Of naar Frankrijk? We shall see, maar ik wil zeker een keer gaan.
– Stedentrip
Berlijn??? Die staat nog steeds op mijn wishlist, zou 2019 het jaar worden waarin we dan eindelijk naar Berlijn gaan?
– Reisplannen maken
Mijn lief en ik hebben mooie plannen…hier later meer over, maar ik hoop dat we komend jaar jaar plannen kunnen maken en misschien zelfs wel vast kunnen leggen.
– Groeien
Insta, mijn blog, Feestje van hout. Ik wil dat het groeit. Ik wil meer, groter en beter. Want ik wil vooral ook zelf groeien. Meer leren, meer weten, meer snappen van het hele ondernemers wereldje om zo mijn bedrijven weer te laten groeien. Dus kom maar door met die volgers en die likes.
– Meer wijntjes met vriendinnen of uiteten of terrassen of…
Want wat word ik daar gelukkig van. Het is zo fijn om af en toe weg te zijn, om af en toe de deur uit te zijn en met vriendinnen te ouwehoeren over alles wat nuttig en vooral ook minder nuttig is. 
– Ik wens mezelf de rust om mijn Macbook weg te leggen en een boek te pakken.

Ik wens voor de mannen:
– Een soepele start op de basisschool voor de spruit
Wat een mega mijlpaal en ik slik even…kleine man wat word je groot
– Avonturen en herinneringen maken
Mee op avontuur met ons, konen wij maar een beetje kijken door de ogen van onze kinderen. 
– Date’s met alleen papa of mama
Wat was dit leuk, dit gun ik beide mannen. Even quality time met 1 van de twee.
– Picknicken in de tuin
Dit staat symbool voor alle avonturen die we hopelijk komend jaar in onze tuin kunnen beleven. Zwemmen, poolparty’s, pizzabakken… heel veel buiten eten.
– Oneindig veel knuffelen en lachen

Ik wens voor mij en mijn lief:
– Dat we de liefde kunnen blijven vieren.
– Meer samen doen, meer uitspreken naar elkaar hoe leuk we elkaar vinden en meer op date.
– Meer rust… in hoe ons leven nu is.

We willen regelen (even wat praktischere zaken):
– Een oppasmeisje
Het lijkt me toch wel heel handig als we een oppasmeisje hebben. Dan kunnen mijn lief en ik ook makkelijker een avondje weg. Ze liggen niet voor het oprapen, maar ik moet toch maar eens actiever rond vragen.
– Een schoonmaakster
Als je me even volgt dan weet je dat we het heel druk hebben. Het laatste waar ik tijd voor wil maken (wat helaas wel moet) is poetsen. Iemand die me helpt zou heel fijn zijn zodat ik meer tijd heb voor andere dingen.
– Een boekhouder
Afgelopen jaar heb ik geleerd dat het uitbesteden van werk belangrijk is. Dit is mijn eerste stap in die richting, (al is een schoonmaakster ook uitbesteden toch?) Edit: en op de valreep hebben we waarschijnlijk een boekhouder gevonden… Dus dit is een stap in de goede richting

 In ons huis willen we ik:
– Onze slaapkamer eindelijk echt af maken
Onze slaapkamer is echt nog niet af. Nog niet de fijne plek die ik eigenlijk wil. Hier moet dus verandering in komen.
– De keuken opfrissen
Onze keuken is heel fijn en mooi, maar niet meer de jongste. Ik hoop dat we hem met nieuwe greepjes en misschien het opknappen van de deurtjes (schuren en lakken?)
– Het winkeltje fijner inrichten
We noemen de garage ‘het winkeltje’, omdat daar de webshop is. Het is een fijne plek, maar hoe meer we er zitten hoe meer ik merk dat het nog niet ideaal is. dat kan fijner, vooral als we er zoveel werken.

Meer winkeltje 

Volg:
Share:

2 Reacties

 1. 1 januari 2019 / 08:31

  Dat is een mooie bucketlist, je hebt me geinspireerd! Op naar een liefevol en verrssend 2019!

  • Liefthuis
   Auteur
   2 januari 2019 / 15:42

   Wat tof om te horen 🙂 Schrijf je doelen op… echt doen. een mooi 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *