Wishlist voor de baby

wishlist voor de baby

Je op Instagram of Pinterest, maar ook in de babywinkels verlekkeren bij de mooist spulletjes voor onze mini is denk ik een van de leuke onderdelen van zwanger zijn. Ik vind het heerlijk om rond te snuffelen, de mooiste spulletjes uit te zoeken en te fantaseren over het gebruik er van. Veel grote dingen hebben we al in huis, dus dat scheelt, maar er staan zeker nog dingen op mijn wishlist voor de baby…

Een Wishlist voor de baby?

Een bedje, wiegje, commode enz hebben we al. Binnenkort deel ik ook een blog over mijn babykamer plannen, maar vandaag dus een wishlist voor baby, met de aankleding en de mooie spulletjes voor de baby. Ik neig heel erg naar mooie stofjes, een tikje vintage, oud roze, roest kleuren… Dan weet je een beetje waar ik van houd.

wishlist voor de baby
@artipoppe

Artipoppe draagzak Leopard

Met stip op een staat stiekem toch wel een draagzak van Artipoppe. Ik vind ze belachelijk duur, maar ook belachelijk prachtig. Beide mannen hebben we altijd veel gedragen in de Tula, maar voor onze kleine meid heb ik nu een andere op het oog. Of hij er gaat komen weet ik nog niet, want de prijs houdt me wel echt tegen… maar daar is een wishlist voor toch… Beetje fantaseren.

Dit zijn de stoelen die we nu hebben

Stokke Tripp trapp stoel (of verven)

Een stoel waar we al een hele tijd mega blij mee zijn en waar we er momenteel twee van hebben en toch over twijfelen… Wat doen we er mee. Wij hebben twee Tripp Trapp stoelen voor de mannen. 1 gebruiken we er steeds minder omdat de spruit op een gewone stoel kan. Vanaf het begin dat we deze stoelen hebben wil ik de kleur eigenlijk al veranderen, maar dat is zo’n rot klus dat ik het uit blijf stellen. dus ik twijfel nu, beide verkopen en dan 1 nieuwe en zo’n verhoogde kinderstoel van Ikea… of toch niet…

@bugaboo

Nieuwe kinderwagen…Bugaboo Fox

Voor de spruit kochten we een tweedehands Joolz Day, waar we super blij mee waren. Toen de Pipster kwam wilden we graag een Duo wagen, dus kochten we een tweedehands Joolz Geo duo, waar we ook mega blij mee waren, maar na ruim 2 jaar flink gebruik door ons (en hij was al tweedehands) is die wagen redelijk op en wil ik graag een nieuwe. Ik twijfel nu over de Bugaboo Fox en als ik dan echt mijn wensen mag uitspreken, dan wil ik all black, met leren handvatten en houten wieldoppen (ik bedoel, dat is best geoorloofd met onze webshop toch). Iemand ervaring mee? Of nog andere tips?

Dekentje voor de kiwi

Dekentjes genoeg hier in huis en toch wil ik heel graag voor ons meisje een nieuwe eigen deken. Ik weet hoeveel we die in het begin bij de mannen gebruikten. Ik heb er al een in de sale gekocht bij Kleine Keutel (nu Yumi) een prachtig wiegdekentje met bloemen, wat wij waarschijnlijk in de maxi cosi of box zullen gebruiken. Ik wil dus graag nog 1 dekentje voor in het bedje…. Mooie dekentjes vind ik best prijzig, dus vandaar dat ze op mijn wishlist staan.

@blabloom

Wipstoel hoes Blabloom

Bij de Pipster kochten we de Babybjorn wipstoel en daar waren we mega blij mee. Ideaal dat hij zo lekker wiebelt, dat ze er lang in kunnen zitten, maar ook dat hij super plat op te vouwen is en dus makkelijk op te bergen en mee te nemen is (op vakantie of visite). Die gaan we dus zeker weer gebruiken, maar ik wil heel graag een mooie nieuwe hoes voor er om heen. Ik heb al wat mooie hoezen van BlaBloom gezien… Prachtige kleuren. Daar ga ik denk ik eens shoppen.

@yumibaby Dit dekentje heb ik gekocht en is prachtig. Zacht en zo mooi.

Yumi spullen

Ik kan me uren verlekkeren aan hun printjes, de prachtige prints en mooie producten die zij verkopen. Wat ik tof vind, is dat het klein begon en uitgegroeid is tot zo’n succes. Voor mijn verjaardag kreeg ik twee items van de moon collectie. Echt prachtig. Wat staat er dan op mijn wishlist? Een ledikanthoeslaken, een boxkleed of een babynestje zou ik wel willen, of misschien toch nog een dekentje, of de fijne grote hydrofielen… Ik kan niet kiezen…

@playatslaep

Maan voedingskussen Slaep

Ik hoop heel erg dat ik ons meisje ook borstvoeding kan geven en daarvoor zocht ik een mooi kussen voor op de bank. De Pipster kreeg laatst dit kussen en vindt het heerlijk in zijn bed. Hij heeft echt een knus hoekje en ligt er heerlijk tegen of op. Dit maankussen staat veel mooier en hij is er mega blij mee. Voor op de bank zou ik er ook graag een willen om de kiwi straks te kunnen voeden. En hij staat natuurlijk ook prachtig op de bank.

@manoh

Manoh wikkeldeken voor in de maxi cosi

Weer zo’n leuke (nog) kleine webshop die je gezien moet hebben. Ik kwam ze toevallig tegen doordat ik deze prachtige wikkeldoek tegen kwam. Voor in de maxi cosi wil ik graag een fijne en warme wikkeldeken. Toen ik de wikkeldeken Leopard van Manoh zag was ik meteen verkocht, daarnaast zit er ook een soort elastiek en knoop in die de deken goed dicht houdt, ideaal met die kleine schoppende beentjes. Dus die staat zeker op de wishlist. Nog even mijn lief over halen.

@meyco

Klamboe van Meyco… of eigenlijk alles van de Meyco roest kleur collectie

Voor boven het ledikantje wil graag een klamboe. Dit hebben we bij de mannen nooit gehad, maar lijkt me nu erg mooi in het kamertje wat ik voor ogen heb. Meyco heeft een fantastisch mooie collectie vind ik nu. De roestkleur vind ik echt heel erg mooi. Ik moet alleen even kijken of ik deze kleur ook mooi vind bij de kleur die ik op de muur wil. Anders moet ik nog even verder zoeken.
De collectie van Meyco staat sowieso hoog op mijn wishlist… Die dekentjes, de verschoningskussenhoezen en misschien heb ik al XL hydrofieldoeken in mijn mandje zitten.

Mooie pakjes… zachte kleuren, bonnetjes, gebreide kleertjes, bloemetjes…. We moeten nog wel even aan de slag, maar het wordt allemaal zo mooi en fijn voor ons meisje. Of we alles gaan kopen, geen idee… er zullen vast dingen bij komen op ons lijstje en dingen af gaan… Dat is misschien ook wel het leuke van die wishlist en het fantaseren…

Wat MOET er volgens jij nog op mijn wishlist voor de baby?

Volg:
Share:

2 Reacties

 1. janneke
  2 juli 2020 / 10:01

  Ow ja bugaboo fan hier! wij hebben de dieselversie… papa vond dat ie er wel stylish bij moest lopen (mama vond hem ook mooi, maar errug duur) maar zo fijn, stabiel, makkelijk inklapbaar, wielen die alles kunnen, etc… Had ik al gezegd dat we fan waren ­čśë

  • Liefthuis
   Auteur
   2 juli 2020 / 10:33

   hahahaha dit klinkt positief, wij gaan hem ook bestellen ­čÖé

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *