Baby wishlist…en ook een beetje voor mama…

Shoppen heb ik nog niet echt gedaan voor kleine broer. Nog niks geshopt betekent niet dat ik Pinterest en Instagram niet heel goed in de gaten aan het houden ben en dat daaruit dan toch een klein wensenlijstje is ontstaan. Of ik alles ga aanschaffen weet ik nog niet, maar iets te wensen mag altijd toch?

Babynestje van Done by Deer

Babynestje
Dit is een product dat bij onze spruit 2 jaar geleden nog totaal niet bekend was en nu zie je ze overal. De leuke, lieve babynestjes. Een makkelijk verplaatsbaar bedje, waar je kleine lekker knus in kan liggen. In de box bijvoorbeeld. Ik hoor dat veel mensen er blij mee zijn, dus je begrijpt ik wil er ook een. Welke ik ga aanschaffen weet ik nog niet, misschien kruip ik ook wel zelf achter de naaimachine.

Cocobelt
Dat gezeul met die maxi cosi, dat is niet iets waar ik naar uit kijk. De cocobelt lijkt me dan ideaal, om het gezeul toch een beetje makkelijker te maken.

Voedingskussen van ISI mini buddy
Tegen het einde van mijn borstvoedingsperiode bij onze spruit, was ik bij een vriendin en die had dit voedingskussen. Ideaal omdat hij goed in de vorm blijft en het voeden op een stoel of de bank was daardoor zoveel fijner. Ik was altijd bezig met kussens onder mijn arm stoppen. Toen niet gekocht, omdat ik wist dat ik niet meer zo lang borstvoeding zou geven, maar nu wil ik hem graag hebben. En zeg nou zelf, ze zien er toch ook super leuk uit.

 

Ga slapen, Maan! van Hartendief
Deze maanlamp heb ik al een hele tijd op het oog. Ik vind het zo gaaf en lief. Links boven is de lamp als hij uit staat, maar zet je hem aan dan ziet hij er uit als rechtsonder. Als ik ooit weer een kleine mocht krijgen, dan wilde ik deze hebben. Je begrijpt dat hij nu dus ook op mijn wishlist staat, voorlopig blijft hij daar ook. Eerst maar eens kijken wat we met de kamertjes gaan doen en of hij er dan bij past. Al weet ik eigenlijk wel zeker dat ik ga zorgen dat hij er bij past.

Baby bjorn wipstoel
Voor onze spruit hadden wij een wipstoel via marktplaats gekocht. Niks mis mee, was een fijn ding, maar wel best groot. Toen ik laatst weer een kindje zag zitten in de Babybjorn wipstoel, toen zag dat er zo lekker comfortabel uit. Het is een kleine wipstoel, die makkelijk op te bergen is, maar je kleine kan er ook super lekker en comfortabel in liggen. Ik wil die nu graag een hebben voor kleine broer. Ze zijn wel best prijzig, dus misschien maar weer even kijken via marktplaats.

Tula free to grow of insert
Als je me al langer volgt, dan weet je dat wij fan zijn van de Tula draagzakken. Onze spruit is echt al een hele tijd te zwaar voor mij om te dragen en ik kan dan ook niet wachten totdat broer geboren is en ik hem weer lekker dicht bij me kan dragen. Vooral wanneer je al een kleine rond hebt lopen, lijkt het me ideaal de mini te dragen zodat je je handen vrij hebt.  De Tula baby die we hebben, daar kunnen baby’s pas in vanaf maat 68 ongeveer, of je moet een insert erbij kopen, maar het gebruik van die insert wordt ook door mensen verschillend ervaren. Nu is er net een nieuwe Tula uit. De Tula free to grow, waar baby’s wel vanaf geboort in kunnen. Je snapt dus dat ik nu twijfel…..insert of Free to grow???

Lodger swaddle
Tijdens het eerste jaar van onze spruit hebben wij de swaddler van Lodger overal mee naartoe gezeuld. We gebruikten hem als dekentje, doek om op te liggen, schaduwdoek, om mezelf te bedekken tijdens het voeden en zo kan ik nog wel even doorgaan. Het is geen gewone hydrofieldoek, het stofje is zo mega fijn. Daarnaast vind ik ze ook nog eens super mooi. De Swaddler die we hebben, ga ik nu dan ook zeker weer gebruiken, maar ik wil eigenlijk voor de tweede man ook een nieuwe kopen. Een eigen mooie swaddle voor hem. Goed excuus om mooie spullen te kopen toch haha

Maxi cosi hoes
Deze is ook totaal niet ‘nodig’, maar wel heel erg leuk. Er zijn verschillende webshops die super leuke hoezen en kappen verkopen voor de maxi cosi. Dat vind ik er zo leuk uit zien, dat ik dat misschien ook wel wil. Een nieuwe kap, of een nieuwe hoes, ik denk dat ik allebei een beetje te bont vind worden.

Zoals ik al zei, geen idee of ik alles ga aanschaffen. Eerst alles maar eens goed bekijken…maar dromen kan geen kwaad toch?

 

Volg:
Share:

13 Reacties

 1. 18 april 2017 / 07:27

  Dromen kan geen kwaad nee. Mooie spulletjes op je lijstje

 2. 18 april 2017 / 09:28

  Die Cocobelt ziet er wel heel praktisch uit en dat voedingskussen is zo schattig 🙂 Er komen zeker en vast nog leuke dingen bij op je wishlist 😉

 3. 18 april 2017 / 15:01

  Toffe lijst! Ik moet die cocobelt ook eens aanschaffen nog iets op mijn lijstje haha. En snap je twijfels van de Tula! Lastig lastig.

 4. Manon
  18 april 2017 / 16:57

  Leuke lijst!
  Voor het babynestje zeg ik absoluut zelf achter het naaimachine kruipen!

 5. 18 april 2017 / 20:56

  Mooie wishlist, ik ga proberen om zo een babynestje zelf te maken 🙂

 6. 19 april 2017 / 06:26

  Mijn stiefmoeder heeft zelf een babynestje gemaakt voor ons. Heel handig!

  • Liefthuis
   Auteur
   19 april 2017 / 15:56

   Aaaah top, wat fijn

 7. Natascha Ippel
  19 april 2017 / 14:51

  Leuk lijstje! Een babynestje staat ook op mijn wishlist 🙂

 8. Henrieke
  19 april 2017 / 16:49

  Zo, ik heb heel wat toegevoegd aan mijn wensenlijstje! Zo’n lijstje kan geen kwaad, tot mijn lief er lucht van krijgt. 😉 Dan zal er wel rigoreus in gesneden worden.

  • Liefthuis
   Auteur
   19 april 2017 / 20:21

   Hahahahahaha herkenbaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *