Video – Wat zit er in onze commode? + indeling

commode indelingToen ik zwanger was heb ik internet, youtube en menig mama blog afgezocht naar adviezen over het indelen van de commode. Wat heb je vaak nodig? Wat moet je altijd bij de hand hebben of leg je voor reserve in de commode? Ik wilde het graag weten, zodat wij onze commode ideaal konden indelen.

Na alle adviezen hebben we bakjes gekocht bij Ikea en ben ik aan de slag gegaan. Onze indeling bevalt me al een jaar heel erg goed en ik laat hem dan ook graag aan jullie zien. Dus wil je weten welke producten wij veel gebruiken en waar het in onze commode ligt? Kijk dan snel mee…

En? Heel anders dan bij jullie? Of komt het overeen en gebruiken jullie dezelfde producten? Ik ben benieuwd.

Tot snel,

Liefs Jodi

Volg:
Share:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *