Zwangerschapsdagboek video week 30 t/m 34: Ziek, huis verkocht, babyshoppen en strand…

Ondertussen ben ik alweer 35 weken zwanger van onze kleine broer. Vandaag deel ik mijn zwangerschapsdagboek van week 30 t/m 34. Dit waren 4 hele hectische weken en ik merkte fysiek ook echt dat het derde trimester in is gegaan en dat alles zwaarder wordt. Kijk mee wat we allemaal deden…

Ons huis ging in de verkoop én ongelofelijk maar waar, het is verkocht, we gingen op vakantie, ik had mega cravings en we gingen een dagje naar het strand. Ondanks de hectische tijd ook hele mooie momenten. Nog even genieten van onze spruit, ons gezinnetje van drie en het getrappel in mijn buik.

Dus kijk weer mee naar mijn zwangerschaps dagboek in video vorm. Doe een duimpje omhoog, abonneer je op mijn kanaal en let me know what you think….vind ik super leuk.

Bij de volgende video update mag onze kleine man gewoon al geboren worden. Zo bizar.

 

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *