Zwangerschapsdagboek week 34 t/m 38: laatste loodjes, babyshower en buik schilderen…

Toen was ik alweer 39 weken in verwachting, vorige week nog even hard gewerkt om de Vlog van week 34 tot en met 38 weken af te krijgen, want je weet maar nooit. Ondertussen toch alweer begonnen met een nieuwe zwangerschapsdagboek vlog, maar stiekem hoop ik daar niet al te ver mee te komen…. Ik wil dat kleine broer komt…

Soms voelt het een beetje dubbel om zwangerschapsupdates te delen en dan ook nog deze vlogs, maar ik vind het bewegende beeld te leuk om terug te zien en zo kan ik jullie toch nog extra op de hoogte brengen.

Zo had ik een mega leuke babyshower, gingen we met onze spruit naar de film en mocht hij mijn buik schilderen. Het is een lange vlog geworden, maar ik vind hem heel erg leuk, dus pak een kop koffie en neem even pauze van wat je dan ook aan het doen was.

Hoe en wanneer de volgende video online komt…Ik heb geen idee. Ik ga de komende weken weer rustig verder met filmen, wellicht bedenk ik me tijdens de start van de bevalling ook nog wat te filmen, maar ik beloof niks…l

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *