Zwangerschapsdagboek week 38 t/m 40: De laatste zware loodjes en de eindstreep gehaald…

Ondertussen is kleine broer alweer bijna twee weken bij ons. Ik vind het ongelofelijk hoe langzaam de laatste weken van mijn zwangerschap leken te gaan en hoe snel het nu gaat. Vanaf week 38 kon ik nog maar heel weinig en toch duurde het toen nog bijna 3 weken. In de laatste weken ondernamen we dan ook niet zoveel, maar ik kan gelukkig wel wat leuke dingen laten zien. Als ik het nu terug kijk hebben we toch nog leuke weken gehad.

Ik vlogde uiteraard ook de laatste weken door en zo zijn we tot het einde gekomen van mijn zwangerschap. Een bizar idee, hoe het eigenlijk begon en een bizar idee dat ik zo lang uit keek en stiekem op zag tegen de bevalling en dat het nu gewoon al weer even geleden is.

Kijk mee naar de laatste weken van mijn tweede zwangerschap..Onze spruit steelt de show en ik zie nu pas echt goed hoe groot mijn buik was.

Super leuk als je me heel de zwangerschap gevolgd hebt. Laat je weten wat je er van vond?

 

 

Volg:
Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.